« Takaisin

Partiolupaukset annettiin juhlavasti Hollolan Pyhän Marian kirkossa: Isänmaallinen ja vaikuttava tilaisuus

(Uutislähde: Unto Rönkkönen)
Hollolan kirkkoon kokoontui Itsenäisyyspäivän illansuussa runsas joukko Hollolan Hirvenhiihtäjien partiolaisia eri ikäryhmistä, heidän läheisiään ja muuta kirkkoväkeä. Liput tuotiin arvokkaasti partiomarssin tahdissa kirkon etuosaan, jossa kirkkoväki ja tulevat partiolaiset toivotettiin tervetulleiksi. Virsien, rukousten ja raamatunluennan välissä ja jälkeen kuulimme mm. kokeneemmilta partiolaisilta, mikä partiossa kiinnostaa ja millaista on palvella partiolaisena. Partio on mielenkiintoinen harrastus nuorisolle ja voi parhaimmillaan yhdistää koko perheen harrastuksen pariin.


Hollolan seurakunnan lähetyspappi Janne Hatakka puhui kirkkoväelle.

Uusien partiolaisten eri ikäryhmät antoivat partiolupauksensa ja ansioituneita partiolaisia palkittiin lopuksi muistamisilla sekä kiertopalkinnoilla.


Tarpojien ikäkausivastaava & Lippukunnan apulaisjohtaja Joona Halinen ja Lippukunnanjohtaja & Samoajien ikäkausivastaava Janne Ristolainen (selin) palkitsivat ansioituneita partiolaisia.

Juhlallinen tilaisuus päättyi lippujen poistumiseen kirkosta. Lippujen poistuttua kokoonnuttiin pitkänä kynttiläkulkueena sankarihaudoille laskemaan kynttilät sekä kunnioittamaan sodassa kaatuneiden muistoa. Lopuksi laulettiin Maa on niin kaunis ja muodostettiin sisaruspiiri.

Hollolan Hirvenhiihtäjät ry

Suomen Partiolaiset | Aina valmiina!

Hollolan keskiaikainen kivikirkko

« Takaisin