« Takaisin

Hiljeneekö Kisapuisto tänään?

Keskikastin joukkueiden miekkailua nähtiin tiistaina Isku Areenalla, kun vastakkain olivat Pelicans ja Lukko (kuva). Mitään kiekollisia hienouksia peli ei tarjonnut hieman yli 3500 maksaneelle katsojalle. Tosin tuotakin yleisömäärää epäili ainakin Rauman suuntaan peliä selostanut toimittaja. Selostaja intoili, että ei kai täällä niin paljon järjestysmiehiä ole. Tuo vanha juttu ”järkkäreistä” heitetään aina ilmoille, kun ei oikein uskota ottelun järjestäjän antamaan yleisömäärään. Niin tai näin, mutta itse ottelun vei nimiinsä Rauman Lukko iskemällä neljä maalia, Pelicansin onnistuessa vain kahdesti.

Pelicans tuli peliin vahvasti varamiehisenä. Sen hyökkäystehosta oli pois iso osa. Hynek Zohorna oli edustamassa Tsekin maajoukkuetta ja loukkaantumisten takia pois olivat Antti Tyrväinen,  Aleksi Mustonen ja Miska Siikonen. Näiden neljän herran yhteinen pistemäärä on tässä vaiheessa kautta peräti 63 pistettä. Se ei voi olla näkymättä. Nuoret pelurit ovat ja olivat innokkaita, mutta pelkkä innokkuus ei riitä. Tarvitaan tappavaa tehokkuutta maalinteossa. Nyt sitä ei ollut ja tulos oli sen mukainen.

 Pelicans matkustaa tänään Lappeenrantaan ja kohtaa vierasjäällä tällä hetkellä sarjassa viidentenä olevan SaiPan.  SaiPa-kasvatille ja Pelicansissa toista kautta pelaavalle Jesse Mankiselle on näissä kohtaamisissa tietysti aina oma mausteensa. Mankisella on ollut hakemista pelinsä suhteen, viimeiseen 17 peliin ei ole syntynyt yhtään maalia. Pelicans-hyökkääjien peliaikakuninkaalla riittää siis varmasti nälkää hiljentää Kisapuiston kotiyleisö. 

- Se olisi siistiä – kuten myös se, että pelaisimme hyvän pelin ja saisimme voiton sieltä. SaiPa on ollut tosi vahva kotona. Vieraissa ne on ollut suoraan sanottuna huonoja. Meitäkin vastaan ne oli täällä kaksi kertaa aika vaisuja. Meillä pitää olla Kisapuistossa hyvä pelipäivä. Koko joukkueen pitää olla pelipäällä, kertoo Mankinen Pelicansin verkkosivujen otteluennakossa.

« Takaisin