« Takaisin

Iikka Kangasniemi odottaa innolla ensimmäistä liigapeliä Tallinnassa

Tulevan lauantain liigapelissä Pelicans-HPK tehdään historiaa. Koskaan aiemmin ei ole virallista jääkiekon liigaottelua pelattu ulkomailla. Nyt näin tehdään Tallinnan Tondiraba Areenalla.

 – Haluamme olla toiminnassamme innovatiivisia edelläkävijöitä ja ennen kaikkea tarjota kannattajillemme ainutlaatuisia kokemuksia, Pelicansin toimitusjohtaja Tomi-Pekka Kolu kertoi syksyllä, kun asiasta medialle kerrottiin.

Itse ottelu pelataan Tondiraba Areenalla, joka sijaitsee noin kymmenen minuutin bussimatkan päässä Tallinnan satamasta ja yleisöä areenaan mahtuu hieman vajaa 6 000 henkeä. Historiallinen ottelu otettiin Liigan taholta myös tyytyväisenä vastaan.

Tapasin eilen aamupäivällä (torstaina) Isku Areenalla Pelicansin pistepörssin kärkimiehen Iikka Kangasniemen (kuva).  Hän odotti jo innolla tulevaa peliä.

 -Aamutreenit on takana ja kohti Tallinnaa mennään. Olen tosi hyvällä mielellä, eipä ole ennen tuollaista peliä päässyt pelaamaan. Ihan mielenkiinnolla lähdetään sinne ja hyvillä fiiliksillä, sanaili Kangasniemi.

Pelicans matkustaa Tallinnaan perjantaina, päivää ennen historiallista ottelua. Joukkue myös harjoittelee Tondiraba Areenalla perjantaina ja lauantaina.

Iikka Kangasniemen ajatuksista niin jääkiekosta kuin muustakin arkipäivän elämästä voit lukea seuraavasta Uutislähteen numerosta. ( 1/ 2018, ilmestyy 8.2.)

Ari Tulla

« Takaisin