« Takaisin

Iikka Kangasniemi saa vastustajan sekaisin

Tänään perjantaina Isku Areenalla iskevät yhteen Pelicans ja SaiPa. Sputnikkien kausi on alkanut hieman yskähdellen. Tilillä on vain yksi voitto varsinaisella peliajalla. Lisäksi nihkeä voitto rankkarikisan jälkeen Turun Palloseurasta. Ei ole mikään yllätys, että näin on mennyt.  Eihän SaiPalta odotettukaan ennen kauden alkua mitään ihmeellistä. Että siinä mielessä ihan linjassa.

Pelicansilla on kolme pistettä enemmän, mutta joukkue on tappiopeleissäkin ollut hyvällä työmoraalilla ja asenteella otteluissa mukana. Niin sanotusti hyvin pelissä mukana ja pelin päällä, vaikka se ei aina ole voittoon asti riittänyt. Kotivoittoa on nyt siis ihan hyvällä syyllä lupa odottaa.

Riemukkaaseen kotivoittoon päättyneessä IFK-pelissä näki taas hyvin kuka on Pelicansin hyökkäyspelin dynaaminen ja luova johtaja. Piskuinen Iikka Kangasniemi sai pyörityksillään ja oivilla syöttöratkaisuillaan vastustajan sekaisin ja hermostumaan. Siitä kieli se psyykkaaminen, jota Kangasniemeä kohtaan harrastettiin IFK:n taholta. Se oli sekä fyysistä, että verbaalista. Siihen Kangasniemi vaan joutuu tottumaan tulevissakin otteluissa. Hän on merkattu mies.

Liigan kärjessä on kauden vahvasti aloittanut ja huippuvireessä oleva JYP. Usein kauden kompuroiden aloittanut jyväskyläläisryhmä ei ole lähtenyt täysin pisteittä vielä yhdestäkään pelistä.

Pelicans on sarjassa yhdeksäntenä ja illan vastus SaiPa on sijalla 12.  

Ari Tulla

« Takaisin