« Takaisin

Janos Hari on tehokkain pelikaani

Ilmasilta Atlantin takaa tuo pelaajia Liigaan. Nyt on vuorossa Pelicansin perjantainen vastustaja JYP, joka saa huippuvahvistuksen takalinjoilleen NHL:stä. Julius Honka palaa kotimaahan ja kotikaupunkiinsa hakemaan vauhtia uudelle tulemisille taalakaukaloissa. Tuossa pelissä saatetaan nähdä Hongan veljekset Anton ja Julius samassa pakkiparissa. Hongan pelaajaoikeudet on Dallas Starsilla ja mies pelaa JYPissä lainalla, toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

Pelicansin vaisut kotiesitykset jatkuivat myös CHL-liigassa, kun Yunost Minsk haki täyden pistepotin Lahdesta. Nyt vastoin aikaisempia kotiesityksiä, avausmaali nähtiin pian ensimmäisessä erässä, mutta se oli laiha lohtu. Minsk tuli pain rinnalla ja meni heittämällä ohi. Se liikkui liukkaammin, oli voimakkaampi kaksinkamppailuissa ja terävämpi maalipaikoissa. Lukemat 4-2 valkovenäläisille olivat oikeutetut. Yleisö haukotteli katsomassa ja välillä myös tuskastui oman joukkueen saamattomuuteen. Ottelu keräsi vain 3000 katsojaa ja silmämääräisesti katsottuna hallissa oli todella väljää (kuva).

Pistepössin kärjessä on tällä hetkellä Tapparan Niko Ojamäki tehoin 4+10. Liigan kärkijoukkue Tapparan miehet ovat valloittaneet pistepörssin neljä kärkisijaa. paras ei tapparalainen on JYPin Julius Nättinen sijalla viisi. Janos Hari on tehokkain Pelicans-peluri 2+9 tehoilla. Se oikeuttaa pistepörssin kärkikymmenikköön sijalle yhdeksän.

Ari Tulla

« Takaisin