« Takaisin

Kellariosaston jengi haki pisteet Lahdesta

Jäähalli on ollut alkukaudesta vastustajalle, kotiyleisön silmin katsottuna, kiusallisen helppo paikka hakea pisteitä. Viimeksi etukäteen Liigan kellariosastolle arvioitu KooKoo haki näyttävän voiton Lahdesta. Ja tapa millä se tuli ei mairittele Pelicansia. Pussinokat eivät vaan tunnu saavan konetta käyntiin kotihallissa. Ei sitten millään. Mikä mättää?

Vieraspelit ovat alkusyksystä sujuneet paremmin, tosin nyt tuli ensimmäinen tappio, kun JYP voitti Kaanit Jyväskylässä tiukan väännön jälkeen 2-1. Ottelu oli hyvätasoinen kamppailupeli. pelin jälkeen Pelicansin päävalmentaja Ville Nieminen totesi, että onneksi uusi peli tulee pian (seuraavana päivänä). Se ei ollut tällä kertaa onni. Tuntuu, että joukkue olisi tarvinnut enemmänkin ehkä kevyttä treeniä, nollausta sekä jonkinlaista uskon ja luottamuksen palauttamista omaan tekemiseen.

Ottelussa KooKoota vastaan ei ollut lahtelaisittain muuta hyvää kuin yleisömäärä (kassanhoitaja kiittää) ja viimeinen erä, jossa ei enää kolissut omissa. Veskaria vaihdettiin, jos ei puolustuspelaaminen onnistunut, ei Atte Tolvanen myöskään ollut terävämmillään maalinsuulla. Ensimmäisessä takaiskussa Tolvanen seikkaili kaukana Lahden omalta tontiltaan eikä sitten pystynyt estämään rännikiekkoa ja KooKoo sai ”lahjamaalin”. No, siihen ei peli tietenkään ratkennut, mutta tällainen avaus ei luonnollisesti tuonut pelikaaneille sitä buustia mitä kotona aina tarvitaan. Tolvanen vaihdettiin toisen erän alussa Tomi Karhuseen (kuva).

Tänään kotikilpeä voi kiillottaa ja peli-ilmettä kirkastaa, kun SaiPa saapuu Pelicansin vieraaksi Isku Areenalle. Ottelu alkaa kello 18.30.

Ari Tulla

« Takaisin