« Takaisin

Kiekkolegendan poika jatkaa Pelicansissa

Jonne Jantunen (kuva) nähdään myös ensi kaudella Pelicans-paidassa. Pelicans on tehnyt sopimukset ensi kaudesta hyökkääjä Jonne Jantusen ja puolustaja Keni Karalahden kanssa. Molempien pelaajien sopimukset kattavat ensi kauden. Jantusen sopimuksessa on lisäksi optio kaudesta 2019-20.         

Nimet Jantunen ja Karalahti eivät jätä kiekkopiireissä ketään kylmäksi. Oikealta ampuva 21-vuotias Jantunen on lahtelaisen kiekkokoulun kasvatti ja viime kaudella mies esiintyi 21Liiga-ottelussa, joissa syntyi tehopisteet 1+5=6. Jonne Jantunen on Lahti-kiekon legendan Marko Jantusen poika.

Puolustaja Keni Karalahti saapuu Lahteen Mikkelin Jukureista. Hurjia harppauksia urallaan viime vuosina ottanut Karalahti pelasi vielä kaudella 2014-2015 HC Vissyssä 3-divisioonaa, mistä matka jatkui Mestiksen Keupa HT:n kautta Jukureihin.     

25-vuotias Karalahti edusti mikkeliläisseuraa edellisen kahden kauden ajan ja kuluneella kaudella miehellä oli sarjan tyvipäähän sijoittuneen joukkueen paras plus-miinus-tehotilasto, +5.    

- Karalahti on ottanut kovia harppauksia urallaan ja seuraavan stepin aika on täällä Lahdessa. Potentiaalia on jatkaa kovaa kehitystä entisestään, Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kertoo. Keni Karalahti on ex-huippukiekkoilija Jere Karalahden veli.

« Takaisin