« Takaisin

Kiivaassa otteluruuhkassa kohden härkäviikkoja

Pelicans on juuri nyt hurjassa otteluruuhkassa.  Neljä peliä viidessä päivässä.  Paljon ei helpota seuraavallakaan viikolla, jolloin pussinokilla on kolme koitosta edessä. Joukkueen valmentaja pitää tätä mahdollisuuksien viikkona. Siihen valmistauduttiin ja se oli tietysti ennakkoon tiedossa.

- Viime viikolla oli aktiivisen levon ja palautumisen sekä herkistelyn viikko. Sitä kautta valmistauduttiin näihin neljän ja kolmen ottelun viikkoihin, kertoi  Pelicansin päävalmentaja Ville Nieminen eilen Uutislähde-lehdelle.

Sumaa on nyt purettu kahden vieraspelin verran. Saldona niukka tappio ja niukka voitto. Itse näin tiistain vieraspelin KooKoota vastaan Kouvolassa. Se oli tasainen kamppailupeli.  Jotenkin jäi sellainen kuva, että tuostakin pelistä olisi Kaaneilla ollut sauma napata pisteet. Samaa mietti myös Nieminen, mutta myönsi samaan hengenvetoon, että voittoon tarvittava työmäärä jäi lopulta tekemättä ja siten lopputulos oli oikeutettu.

Muutama päivä sitten uutisoitiin, että Kouvolassa aurinko ei ole marraskuussa edes pilkahtanut taivaalla. Kouvolan kiekkoylpeydelle aurinko on sen sijaan paistanut. Viimeisestä kahdeksasta ottelusta KooKoo on rouhinut seitsemän voittoa.

Tänään Isku Areenalla taistellaan sarjapisteistä ja Hämeen herruudesta, kun vastaan asettuu HPK Hämeenlinnasta. Ottelu alkaa kello 18.30.

 Ari Tulla

 

« Takaisin