« Takaisin

Koronavirus - tyhjä Isku Areena

Ari Tulla

Koronaviruksen vuoksi tyhjille katsomoille (kuva) pelattiin eilen myös Lahdessa Pelicansin viimeinen runkosarjan kotiottelu kaudella 2019-2020. Pelicansin viestintäpäällikkö Jesse Pyykkö oli median sisäänkäynnissä vastassa allekirjoittanutta. Halliin päästettiin vain ottelun toimitsijat ja lehdistö.

Todettiin yhdessä Pyykön kanssa, että historiallinen peli on kyseessä. Eipä ole ennen Liigaa pelattu tyhjille katsomoille. Nyt sekin on nähty.

Itse ottelusta ei ole paljon kertomista. SaiPa oli nälkäisempi, voimakkaampi ja rohkeampi. Loppuluvut idän sputnikeille 4-1 olivat ansaitut. Myös Lappeenrannassa pettymysten kausi päättyy runkosarjaan. Pelataanko ylipäätään enää tällä kaudella pudotuspelejä? Se on iso kysymys, johon vastauksia odotetaan.

Liigahallitus on päättänyt, että Liigan playoffs-otteluita ei pelata ainakaan tulevalla viikolla, 16.3–22.3.

– Tilanne Koronaviruksen suhteen elää päivittäin. Tämän myötä on järkevää olla pelaamatta, jotta ymmärrämme tilanteen vielä paremmin ja samalla kuulemme tärkeiden sidosryhmiemme, kuten pelaajien näkemyksiä. Liigahallitus jatkaa asian selvittämistä ja kokoontuu tarvittaessa päivittäin, seuraavan kerran tänään perjantaina klo 19, Liigan puheenjohtaja Heikki Hiltunen toteaa.

Liigahallitus tulee ensi viikon alkuun mennessä tekemään Liigan osakaskokoukselle esityksen Liiga-kauden jatkosta.

« Takaisin