« Takaisin

Liiga on puolivälissä

Liigan runkosarja on puolivälissä. Pelicans on kerännyt 44 pistettä ja on ennen illan KooKoo peliä sarjataulukossa kymmenentenä. Viime kaudella vastaavassa taitekohdassa Pelicans oli saanut kasaan yhden pisteen enemmän eli 45 pistettä. Lopultahan pussinokat selvisivät suoraan pudotuspeleihin sijoittumalla kuudenneksi.

Nyt sarjan tasaisuudesta kertoo se, että neljäntenä oleva HIFK on vain kuuden pisteen päässä ( kuva syksyn Pelicans-HIFK ottelusta).  Stadin kingit ovat keränneet 50 pistettä ja ovat nyt hyvässä liidossa.  Eli kaikki on avoinna ja mahdollista Lahdessakin: menestys tai katastrofi.

Pelicansin alkukauden raju vauhti , nopea suunnanmuutospeli ja karvaus on selvästi vähentynyt. Peliä on pyritty järkevöittämään ja tietysti myös vastustaja vaikuttaa siihen, millaisella taktiikalla peliin lähdetään.

Suomen itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi Liiga kutsui jokaiseen Liigan Suomi 100 –juhlaotteluun sadan pääsylipun edestä vieraita. Juhlaviikkoa vietettiin 29.11. – 5.12.

–On suuri kunnia päästä juhlistamaan satavuotiasta Suomea myös Liiga-otteluissa. Liigan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi kertoi juhlaviikon alla. Pelicansin juhlaotteluun kutsu lähetettiin Lahden vanhainkoteihin.

Pelicansin seuraava vastustaja on KooKoo, ottelu Kouvolassa alkaa tänään kello 18.30. Ainoana suomalaisjoukkueena CHL:n puolivälieriin tiensä raivannut JYP Jyväskylästä puolestaan saapuu Pelsujen vieraaksi  Isku Areenalle lauantaina 9.12.

Tulisiko tästä kuuden pisteen viikonloppu mastokaupungin lätkäjengille?

Ari Tulla

« Takaisin