« Takaisin

Onnistumisia laajalla rintamalla

Hienon kotivoiton ansiosta Pelicans nousi jo kolmanneksi Liigassa. HIFK kipattiin nurin maalein 4-2 Isku Areenalla ja peräti 11 pelikaania pääsi pisteille tuossa ottelussa. Yksikään pelaaja ei tehnyt yhtä tehopistettä enempää, sama koski myös vierasjoukkuetta. Pelicansin nelosketjun onnistuminen oli hieno juttu. Onnistumiset laajalla rintamalla lisäävät joukkueen uskottavuutta ja mahdollisuuksia kevättä ajatellen. 

Ville Niemisen luotsaama joukkue on yllätysvalmis nippu kevään kahinoihin. Vielä ei kuitenkaan ole aihetta lippalakkien heittoihin ja sen suurempiin tuuletuksiin. Kevät on edessä ja siitä voi tulla pitkä ja raskas, kun se sille päälle sattuu. Pelejä on jäljellä runkosarjassa vielä joillakin joukkueilla lähes puolet. Pelicans on tahkonut jo 35 ottelua runkosarjan 60 ottelusta. 

Jesse Saarisen (kuva) pelaamisessa heijastuu vahva luotto omaan tekemiseen. Pelicans-laituri Saarinen pystyy pitämään hyvin kiekkoa, mutta osaa luopua siitä myös oikeaan aikaan. Siinä näkyy tietysti kokemus ja vuosien työ. Mies pelaa hyvällä itseluottamuksella juuri nyt. Pisteitäkin on rapissut mukavasti, tosin IFK pelissä pisteitä ei kertynyt, mutta sitä ennen seitsemän edellisen ottelun saldo oli 2 maalia ja 10 syöttöpistettä.

Ari Tulla

« Takaisin