« Takaisin

Ottelusiirtoja ja vähän tilastoja

Jypin menestys ja eteneminen puolivälierävaiheeseen Champions Hockey Liigassa aiheuttaa muutaman ottelusiirron kotimaan sarjaohjelmaan. Näistä kaksi ottelua koskee Pelicansia. Pelicansin oli tarkoitus kohdata JYP tiistaina 5.12. Liigan Suomi 100 –juhlaottelussa. Pussinokkien vastustajaksi saapuu muutosten myötä kuitenkin hallitseva Suomen mestari Tappara. Jukka Rautakorpi (kuvassa) tuo silloin suojattinsa Isku Areenalle. Pelicans–JYP-ottelu siirtyy puolestaan pelattavaksi lauantaina 9.12., jolloin alun perin Tapparan piti vierailla Lahdessa. 

Champions Hockey Leaguen neljännesfinaalien ensimmäiset osaottelut pelataan 5. joulukuuta. Toiset osaottelut ovat vuorossa viikon päästä 12. joulukuuta. Tästä johtuen alun perin näille päivämäärille merkityt JYPin Liiga-ottelut on siirretty uuteen ajankohtaan. JYP on ainoa suomalaisjoukkue, joka eteni CHL:n neljännesfinaaleihin.

Pelicansille tämä tietää kahta peräkkäistä kotiottelua joulukuun alkupuolelle, jossa on vastassa laadukkaat joukkueet, nyt vain eri järjestyksessä. Eipä juuri muuta. Toki molemmat joukkueet ovat myös oiva tasonmittari lahtelaisjoukkueelle siihen missä mennään juuri tuolloin.

Pelicansilla on ollut maaottelutaukoon mennessä 11 kotiottelua, joissa on ollut katsojia keskimäärin 3869 ottelua kohden. Kotipeleistä on tullut seitsemän voittoa ja takkiin on tullut neljä kertaa.

Ari Tulla

« Takaisin