« Takaisin

Päähän kohdistunut taklaus teki rajua jälkeä

Ari Tulla

David Nemecek on kookas (194/93) puolustaja, jonka tavoitteena on Lukon mukaan hakea Raumalta läpimurtoa korkeimmalle tasolle asti.

 --David on hyvin liikkuva puolustaja. Iso, vahva ja sporttinen. Enemmän kuitenkin puolustava puolustaja. Hän pystyy pelaamaan kovaa ja iskee kiinni vahvasti. Antaa sen ensimmäisen helpon syötön. Davidilla on vahva usko ja tavoite, että näiden kahden vuoden jälkeen hän pelaa NHL:ssä.  Näin kertoi viime keväänä Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt seuran tiedotteessa, kun raumalaiset olivat palkanneet 24-vuotiaan tsekkihyökkääjän riveihinsä. 

Tämän kovan pelaamisen sai tuta nuori Ässien hyökkääjälupaus Otto Kivenmäki, 19, viikko sitten, kun Ässät ja Lukko kohtasivat liigaottelussa Isomäen hallissa. Rajun näköisen tyrmäämisen jälkeen verta valuva Kivenmäki talutettiin pois kentältä ja isoista ovista lähti myös Nemecek. Päähän kohdistunut taklaus toi Lukon puolustajalle seitsemän ottelun pannan. Nuoren Kivenmäen kausi on ohi. Onneksi hän voi olosuhteisiin nähden aivan hyvin, kerrotaan Ässä-leiristä.

Pelicans esiintyy tänään toiseksi viimeistä kertaa kotijäällä, kun Lahteen saapuu vieraaksi Tampereen Ilves. Ex-pelikaanin Jouko Myrrän luotsaamat tupsukorvat ovat pelanneet mainion runkosarjakauden ja ovat tietysti ehdottomia ennakkosuosikkeja illan ottelussa joka starttaa Isku Areenalla kello 18.30.

« Takaisin