« Takaisin

Pajatso tyhjäksi – katse ensi kauteen

Ari Tulla

Pelicans tyhjentää edelleen pajatsoaan. Pelaajien ulosmyynti aloitettiin puolustajista. Nyt lähtee myös hyökkäyksen terävin kärki Juhamatti Aaltonen.

Laitahyökkääjä on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Kärppien kanssa. 34-vuotias Aaltonen (kuvassa) on voittanut kolmesti Suomen mestaruuden Kärppien riveissä. Tällä kaudella hän on pelannut Liigassa 48 ottelua pistein 17+20=37.

– Hienoa, että saatiin oma kasvatti loppukaudeksi Kärppiin. "Juhiksen" erikoisosaaminen esimerkiksi ylivoimapelissä ja ratkaisupelaajana tiedetään jo entuudestaan, Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Ahokertoo joukkueen tiedotteessa.

Kärpät ei näytä jättävän mitään sattuman varaan himoitessaan mestaruutta Ouluun viimevuotisen katkeran finaalitappion jälkeen.

Pelicans saa tulla loppukauden toimeen junioripitoisella ja nuorella joukkueella. Se pelaa kalenteriin merkityt pelit alta pois ja on siirtänyt katseen jo tulevaan kauteen. Pelaajat pelaavat lähinnä kunniasta ja tietysti ensi vuoden työpaikoista. Näyttöjä annetaan.

« Takaisin