« Takaisin

Pelicans jatkaa punnertamista ylöspäin

Ari Tulla

Hämeen herruudesta taisteltiin keskiviikkona Isku Areenalla. Vastakkain olivat Pelicans ja HPK. Tärkeämpää, kun Hämeen herruus olivat kuitenkin sarjapisteet, jotka olivat jaossa. Niitä kotijoukkue sai jatkoaikavoiton myötä kaksi ja hämeenlinnalaisille jäi yksi piste. Kun HPK oli voittanut kaksi edellistä kohtaamista, niin keskiviikon voitosta huolimatta voittopysti näistä paikallismatseista menee Hämeenlinnaan. 

Pelicans sai kun saikin raavittua voiton, vaikka tiukaksi meni. Kolmannen erän lopussa kippari Hannes Björninen otti jäähyn ja HPK:lla oli mainio sauma ratkaista koko peli ja ottaa täydet pisteet. Ottamatta jäi, ja kun Pelicans vastaavasti sai jatkoajalle ylivoiman, ei se jättänyt sitä käyttämättä.  Kultakypärä Juhamatti Aaltosen (kuvassa) hirmuinen ”hevosenpotku” päätti ottelun ajassa 61.12. Kiekko nuoleskeli etutolppaa ja painui HPK.n maalivahti Joona Voutilaisen selän taakse.

Syksy muistetaan Pelicansin osalta surkeasti sujuneista kotipeleistä. Niissä ei pisteillä päästy mässäilemään. Nyt viimeisestä kolmesta kotipelistä on kolme voittoa. Suunta on oikea. Huomenna Isku Areenalle tulee Pelicansin kotivireen testaamaan kauden yllättäjä KooKoo . Toivottavasti pussinokkien kotivoitot jatkuvat. Ja vieraistakin pitää toki pistepussia kartuttaa, muuten ei  keväällä hyvä heilu. 

« Takaisin