« Takaisin

Pelicans on hyvissä asemissa

Kun Liigaa on pelattu reilut kymmenkunta kierrosta ( eri joukkueilla 10-12 ottelua) on Pelicans hyvissä asemissa viidentenä. Liigan neljä kärkijoukkuetta ovat pisteen sisällä toisistaan ja Pelicansiin ero on revennyt kuuteen pisteeseen, mutta Pelicansilla on kymmenen matsia pelattuna, ennen tämän iltaista Tappara-ottelua.

Libor Šulák ei pystynyt murtautumaan vielä Detroitin NHL-joukkueeseen, mutta Lahdessa mies on odotettu joukkueen ykköspakki. Hän tuo takalinjoille reilusti lisää osaamista ja vahvuutta lintuparven puolustukseen, joka ei ennestäänkään mikään heikko ole. - Šulák on hyvin liikkuva isokokoinen puolustaja, joka tukee aktiivisesti hyökkäyksiä ja sopii Pelicansin tämän kauden pelityyliin ja joukkueeseen täydellisesti, urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi.

Tänään Isku Areenalle saapuu Jukka Rautakorven luotsaama ja kauden yskähdellen aloittanut Tampereen Tappara. Hallitseva mestari ( kuvassa Kanada-maljaa syyskuussa Tampereen messuilla esittelemässä olleet Jarkko Vanamo ja Aku ”Timon poika” Susi Tapparan toimistolta) Joukkue oli suurin mestarisuosikki ennen kauden alkua ja on suurin suosikki edelleen. Lahdesta pienoisen kohun myötä Tapparaan viime kauden alussa siirtynyt Sebastian Repo on taas Tapparan paidassa. NHL-ura ei alkanut ja ottanut tuulta siipien alle ainakaan vielä tällä kaudella. Onkohan faniryhmällä (kuva) niin kuin muullakin yleisöllä aihetta juhlaan taiston tauottua? Sen näkee ja tietää parhaiten, kun ”hipsii” hallille. Ottelu alkaa arkiotteluiden tapaan kello 18.30.

Ari Tulla

« Takaisin