« Takaisin

Pelicans on onnistunut kohtuullisesti kotona

Liigaa on pelattu jo sen verran, että jotain alustavaa analyysia voidaan tehdä. Ilves on ollut syksyn yllättäjä. Pirteä ja energinen joukkue. Joukkueen valmentaja Karri Kivi on ladannut tupsukorvat hyvään vauhtiin. Se näkyi myös Pelicansia vastaan Isku Areenalla muutama viikko sitten. Kahden maalin johtonsa Ilves tosin hukkasi, mutta onnistui jatkoajalla raapaisemaan pussinokkia kirpeästi ja kohtalokkaasti napaten voiton ja kaksi arvokasta pistettä mukaansa Tampereelle.

Pelicans ei ole kotijäällä kokenut vielä kertaakaan täydellistä pistemenetystä kuudessa ensimmäisessä ottelussa. Tappiota on toki tullut jatkoajalla ja rankkareilla, mutta täydellistä mahalaskua kotiyleisön edessä ei ole nähty ja hyvä niin.

Toivottavasti ei tule tänä iltanakaan, kun joukkue kohtaa jo toistamiseen tällä kaudella Turun Palloseuran. . Nähdäänkö lintuparvi ottelun jälkeen (kuva) jäällä juhlimassa vai mököttämässä, se selviää taiston tauottua.

TPS isännöi syyskuun lopussa puolityhjällä kotiareenallaan Pelicansia. Silloin Pelicans oli terävämpi maalein 4-1. Sen matsin jälkeen Pelicansin puolustus on kokenut kovia ja mielenkiintoista onkin nähdä, miten Pelsujen uudet nuoret pakit pärjäävät TPS:n vahvaa hyökkäysosastoa vastaan. Kannattaa seurata Kaapo Kakkoa, nuoresta miehestä on kohistu koko syksy ja ei turhaan. Tekeekö mies suomalaista kiekkohistoriaa ensi kesän NHL:n varaustilaisuudessa, jää nähtäväksi, mutta jäällä tänään mies varmasti tekee jotain sellaista, joka on näkemisen arvoista. Tai ainakin sellainen, vahvanpuoleinen kutina siitä on.

Syksyn liigapelejä on tähän saakka ( 91 ottelua) käynyt katsomassa 366 656 silmäparia. Viime kaudelta vastaavassa ajankohdassa maksaneita katsojia oli 354 410. Nousua on rapiat 12 000 katsojan verran. Osan noususta selittänee seurojen erilaiset alennuskampanjat lipunmyynnissä.

« Takaisin