« Takaisin

Ryhdistäytymisen paikka ennen joulutaukoa

Nyt kiekkoa pelataan samaan aikaan niin Moskovan EHT-turnauksessa kuin kotoisessa Liigassa. Leijoniin valittiin SM-liigasta yhdeksän pelaajaa, valinnat kohdistivat Kärppien, Tapparan, JYPin ja KalPan pelaajiin.  Pelicans pelaa viimeisen matsin ennen joulutaukoa tänään Kärppiä vastaan. Oululaiset ovat viihtyneet Isku Areenalla hyvin. Viimeisin tappio heille täältä on vuodelta 2014. Pelicansilla on perjantain kotiottelussaan ryhdistäytymisen paikka. Joulupukki seikkailee myös tänään hallilla, joten kotiyleisölle olisi syytä antaa mukava joululahja.

 Pukki ei sitä voi antaa, hän ei ole pelaavassa kokoonpanossa, joten tänään kokoonpanossa olevilta pussinokilta odotetaan voittoa. Se tietää myös sitä, että joukkue pysyy iskuetäisyydellä suorasta pudotuspelipaikasta. Viivan ei saa antaa karata liian kauaksi. Pelicansin verkkosivujen mukaan keskiviikon vieraspeli Jukureita vastaan oli lahtelaisittain ohi oikeastaan ennen kuin se ehti kunnolla alkaakaan. Pelicans istui avauserässä neljä kaksiminuuttista, ja valotaululla oli ensimmäisen kaksikymppisen jälkeen mikkeliläisten 3-0-johto. Siitä vierasjoukkue ei enää toipunut.

- Kyllä me ihan itse hölmöilimme sen avauserän. Otimme ensinnäkin aivan liikaa rangaistuksia. Niiden kautta vastustaja pääsi heti alussa pelin päälle. Viime aikoina jäähyjä on tullut nimenomaan ensimmäisissä erissä liikaa. Niistä on päästävä eroon, sanoo maalivahti Janne Juvonen (kuva) Pelicansin verkkosivuilla.

« Takaisin