« Takaisin

Sieluton, hävettävä, puistokävelyä ja anteeksi

Kaksi kotipeliä Sportia ja Ilvestä vastaan ja Pelicansia on viety kölin alta oikein reippaasti. Surkeata, kädetöntä ja luokatonta pelaamista. Sarjajumbo Ilves vei pisteet Isku Areenalta näytöstyyliin ja murskasi pelikaanit 7-2. Iso osa katsojista poistui ennen täyttä aikaa ja ei kuullut, kun kotijoukkueen kapteeni Hannes Björninen( kuva) ottelun päätyttyä pyysi anteeksi joukkueensa esitystä. Aivan syystä, niin totaalisen luokaton se oli.

Lehdistötilaisuudessa vastuuvalmentaja Ville Nieminen jatkoi omiensa ja myös itsensä ruoskimista. 

-Meiltä sieluton ja hävettävä esitys. Ihan kuin olisimme olleet puistokävelyllä, tiivisti Nieminen ottelun kulun. 

Puistokävelytyylillä ei voiteta yhtään mitään tässä Liigassa, se on tietysti aivan selvää. Ilves tuli Lahteen intoa puhkuen uuden valmentajansa Jouko Myrrän johdolla ja haki aivan ansaitut pisteet.

Sport-peli taas osoitti sen, että yhteenkään matsiin Pelicans ei voi lähteä niin sanotusti takki auki. Ja sitten, jos ei pärjätä pelaamalla, kokeillaan pärjätäänkö tappelemalla?

Vaasalaisten neljännen maalin jälkeen vaihtoon puuskuttava, umpiväsynyt Taavi Vartiainen komennetaan tiukasti takaisin kaukaloon. Vartiainen ei ole mikään pehmeäkätinen maalinsylkijä, mutta tappelut hän yleensä hoitaa, niin nytkin.

Vartiaisen ja Erik Riskan välinen nyrkkeily- ja pystypainivääntö meni Vartiaiselle 1-0. ”Palkinnoksi ”  miehelle tuli Liigalta kahden ottelun pelikielto.

Joku oli aistivinaan tilanteessa käskytystä, Pelicans viestitti välittömästi twitter-viestissään, että sellaista ei ollut. Olisiko joku jotain muuta odottanutkaan?

Ari Tulla

« Takaisin