« Takaisin

Uutuuskirja: Peruuta diabetes

Jakob Valdman kirja diabeteksen elintapahoidosta kertoo, miten peruuttaa diabetes, vähentää lääkitystä ja nauttia elämästä elintapahoidon avulla.

Peruuta diabetes on viimeisimpään tutkimusnäyttöön perustuva kirja 2 tyypin diabeetikoille, esidiabeetikoille ja riskiryhmäläisille. Kirja antaa lukijalle kaikki työkalut elintapamuutoksen tekemiseen ja diabeteksen tehokkaaseen omahoitoon.

- Kirjassa esitellään tärkeimmät konseptit elintapa- ja omahoidon kannalta. Kirjassa käydään läpi uusin tutkimusnäyttö ja teoria 2 tyypin diabeteksen ja metabolisen oireyhtymän syntymisestä ja patofysiologiasta. Siinä avataan omahoidon periaatteet ja elintapamuutoksen tekeminen ja käydään yksitellen läpi elintapahoidon tärkeimmät keinot, Jakob Valdma kertoo.

Kirja tarjoaa työkaluja myös valmennus- ja terveydenhuollon ammattilaisille. Elintapahoidon konseptit esitellään tieteellisen näkökulman kautta, mutta ovat ymmärrettävissä myös ilman terveydenhuollon ammattipätevyyttä. Kaikki teoriat ja suositukset perustuvat näyttöön tai vahvaan empiiriseen kokemukseen lääkärinä.

Jakob Valdma on lääkäri, Trainer4you koulutettu personal trainer ja ravintovalmentaja, joka on perehtynyt elintapasairauksien hoitoon ja hoitanut Suomalaisia diabeetikkoita vuodesta 2011. Jakob on tuottanut monenlaista sisältöä yrityksensä Diafreen kautta, joka tarjoaa elintapahoitoa etävalmennuksina 2 tyypin diabeetikoille.

« Takaisin