« Takaisin

Kaksi puuta Rauman kesäteatterissa


Otto Kanerva, Veera Tapanainen ja Ria Kataja. Kuva Henna Junnila

Kaksi puuta on hersyvän hauska tarina rakkaudesta, intohimosta ja… jääräpäisyydestä. Vaikka ennen olikin kaikki paremmin, niin voiko muutos joskus kuitenkin olla hyväksi? Kahden täysin erilaisen maailman kohdatessa ristiriidoilta ei voida välttyä, mutta kenties näkökulmien avartaminen voi tuottaa myös jotain hyvää ja yllättävää.

Häpeämättömän romanttisen komedian ovat käsikirjoittaneet Osku Valve ja Otto Kanerva. Kanerva myös ohjaa esityksen. Rooleissa nähdään ja kuullaan Ria KatajaMikko TöyssyOtto KanervaHanna VahtikariVeera Tapanainen ja Miikka J. Anttila. Vauhdikasta menoa säestää ja rytmittää Antti Vauramon johtama loistava livebändi.

Kaksi puuta sai kantaesityksensä viime kesänä Hämeenlinnan Uudessa Kesäteatterissa, jossa se menestyi erinomaisesti ja suorastaan murskasi edellisen katsojaennätyksen. Rauman kesäteatterin esityskauden lipuista on ennen ensi-iltaa varattu jo yli puolet, joten paikat kannattaa varmistaa ajoissa.

Rauman kesäteatteri sijaitsee Fåfängassa luonnonkauniilla alueella aivan merenrannan tuntumassa. Katettuun katsomoon kulkua on helpotettu edellisten kesäkausien katsojapalautteiden toiveiden mukaisesti muun muassa lisäämällä kaikille käytäville kaiteet.  

Kaksi puuta -esitykset jatkuvat Rauman kesäteatterissa 17. elokuuta asti.

Esityksen kesto on noin 2 h 20 min, sisältäen väliajan.

« Takaisin