« Takaisin

Menestyskomedian jatko-osa Rauma-saliin: Lisää saikkua, kiitos!


Mikko Kivinen, Ville Keskilä ja Kalle Pylvänäinen. Kuva Matti Rajala

Huippusuosittu Saikkua, kiitos! -esitys on kiertänyt ympäri Suomea, esitetty yli 300 kertaa ja sen on nähnyt yli 90 000 katsojaa. Lisää saikkua, kiitos! jatkaa menestyksekästä komediareseptiä ja irrottaa takuulla parantavat naurut.

Aihetta ei ole vielä ammennettu tyhjiin ja meno vain paranee, kun tämä hulvaton porukka pääsee vauhtiin! Lavalla nähdään jälleen Mikko KivinenVille Keskilä ja Kalle Pylvänäinen. Mukana on myös vanha tuttu Duo Aspirin Ismo Leikolan laulujen ainutlaatuisena tulkitsijana.

Vielä on paljon kerrottavaa suomalaisesta terveydenhuollosta, lääkäreistä, hoitajista, potilaista, sairauksista, ennakkoluuloista jne. Ja mitähän hauskaa SOTE-uudistus tuo tullessaan, kun jo pelkkä valmistelu on ollut silkkaa farssia? Aihe on vakava, siksi sille on syytäkin nauraa makeasti!

Lisää saikkua, kiitos! -esitykset perjantaina 2. marraskuuta klo 19 ja lauantaina 3. marraskuuta klo 13 ja klo 18. Esitykset Rauma-salissa, osoitteessa Satamakatu 26, 26100 Rauma.

Liput ennakkoon Rauman Kaupunginteatterin lippumyymälästä, Lippu.fi -verkkokaupasta ja myyntipisteistä sekä kaikilta R-kioskeilta. Ovimyynti Rauma-salissa alkaa tuntia ennen esitystä.

« Takaisin