« Takaisin

Merenneidot nousevat Teatteri Toivon lavalle suomimaan meriemme tilannetta

”Onko mitään enää tehtävissä, kun meressä on enemmän muovia kuin kaloja?” pohtivat merenneidot luodollaan Helsingin edustalla. Teatteri Toivo käsittelee komediassa tuttuun tapaansa ajankohtaista ongelmaa.

Helsinkiläinen Teatteri Toivo avaa kevätkautensa 3.3.2018, jolloin ensi-iltansa saa lauluntäyteinen fantasianäytelmä Merenneidot. Rääväsuiset seireenit pohtivat pilke silmäkulmassa merien tilaa, tietysti suhdesotkujensa lomassa. Esityksessä nähdään päärooleissa kaksi erittäin vahvaa ja räväkkää hahmoa. Maailman merien tila on saanut molemmat huolestumaan ja pohtimaan, kuinka he voisivat auttaa elinympäristöään. Hurja naisenergia yhdistyy ajankohtaiseen ympäristöongelmaan.

Näytelmä Merenneidot on ohjaaja Niina Markkasen esikoistyö. Hänen käsialaansa on myös esityksen upea puvustus. Niina Markkanen kertoo: ”Tarjoamme huikeaa show’ta, jossa yleisö pääsee nauramaan ja nauttimaan ajastaan Merenneitojen kanssa!”

10-vuotias Teatteri Toivo tarjoaa mahdollisuuksia uusille teatterintekijöille. Se on omarahoitteinen, ammattijohtoinen teatteri, joka rahoittaa toimintaansa yritystapahtumilla, yksityistilaisuuksilla, esiintymiskoulutuksilla ja teatterileikeillä. Uudet, persoonalliset teatteritilat sijaitsevat Helsingin Hermannissa, osoitteessa Haukilahdenkatu 2, sisäpiha.

NÄYTTELIJÄT:

Helmi: Saara Inari
Meri: Susanna Snellman
Soutajat: Ville Vartiala, Joni Falck, Tommi Kosonen, Juhana Stolt, Pyry Valtonen, Jani Oksanen ja Antti Laine

TYÖRYHMÄ:

Käsikirjoitus ja ohjaus: Niina Markkanen
Sävellys ja äänisuunnittelu: Henri Toivanen
Puku- ja lavastussuunnittelu: Niina Markkanen
Lavastusassistentti: Jani Oksanen, Valerya Kiiski & Joni Falck
Valosuunnittelu: Ville Haikola
Juliste- ja promokuvat: Toni AholaKäsiohjelma: Darina Rodionova
Treenikuvat: Carita Kulmala
Juliste: Joni Sakasho
Tarrat: Niina Markkanen
Laulujen sanoitus: Niina Markkanen
Markkinointi ja tiedotus: Carita Kulmala, Annina Määttä, Pyry Valtonen, Ville Vartiala ja Hanna Schroderus
Tuotanto: Teatteri Toivo
Äänirooleissa: Tommi Kosonen, Simo Loikkanen & Joni Falck


TEATTERI TOIVO
Teatteri Toivo on omarahoitteinen ammattijohtoinen teatteri, joka rahoittaa taiteellista toimintaansa yritystapahtumilla, Teatterileikeillä, esiintymiskoulutuksilla ja yksityistilaisuuksilla. Teatterissa on 385 neliötä, puinen tanssilattia, tunnelmallinen sisustus ja yläkerran panoramalounge, josta voi seurata lavan tapahtumia. Toivon luonnollisen teatterin linja näyttäytyy katsojille elokuvamaisena, visuaalisena ja hyvin toden tuntuisena kokemuksena.

 
http://www.teatteritoivo.net
« Takaisin