« Takaisin

Musikaalikomedia Nunnia ja konnia syksyllä Lahden kaupunginteatteriin

Discokuningattaren urasta haaveileva Deloris Van Cartier haluaa uralleen nostetta alamaailmassa häärivän miesystävänsä Curtisin yökerhossa.  Epäonnisen sattuman vuoksi Deloris joutuu pakenemaan gangstereita ja suojellakseen häntä poliisi piilottaa Delorisin  nunnaluostariin. Kahden eri maailman kohtaaminen ei ole koskaan kitkatonta. Vauhtiin ja vapauteen tottunut laulajatar joutuu sopeutumaan nunnaluostarin täsmälliseen aikatauluun ja kuriin. Deloris ja iloiset nunnat ovat kuitenkin lyömätön joukko ladatessaan ilmoille soulin, gospelin ja discon tarttuvat sävelet.

Nunnia ja konnia -musikaali perustuu saman nimiseen elokuvaan vuodelta 1992 (alkuperäiseltä nimeltään Sister Act).

Musikaalin sävellys Alan Menken, sanoitus Glenn Slater, teksti Cheri Steinkellner ja Bill Steinkellner, suomennos Heikki Sankari, Kristina Vahvaselkä ja Jussi Vahvaselkä. Lahden kaupunginteatterin version ohjaa Ilkka Laasonen, lavastuksen suunnittelee Minna Välimäki ja pukusuunnittelun Sari Suominen, äänisuunnittelu on Jukka Vierimaan ja valosuunnittelu Kari Laukkasen. Kapellimestarina ja musiikin sovittajana toimii Antti Vauramo, koreografina Sami Vartiainen. 

Naispäärolissa Deloriksena vierailee Ushma Karnani. Hän on on suomalainen laulaja ja näyttelijä, joka oli Suomen ensimmäisen Popstars-yhtyeen Gimmelin jäsen. Trion hajottua Karnani aloitti vuonna 2004 opiskelun Teatterikorkeakoulussa, josta hän valmistui 2009.

Musikaalin ensi-ilta on 4.9.2019. Liput tulevat myyntiin maaliskuussa.

« Takaisin