« Takaisin

Tanssija-näyttelijä Sofia Arasola UIT:n Kauniina Veerana - ensi-ilta Riihivuoren kesäteatterissa 27.6.

Uuden Iloisen Teatterin viime kesän menestysteos, musiikkikomedia Kaunis Veera, nähdään tänä kesänä Riihivuoren kesäteatterissa Muuramessa. UIT:n versio klassikkoteoksesta on höystetty huumorilla, näyttävillä tanssikohtauksilla ja vaikuttavilla musiikkinumeroilla. Teoksen oman musiikin rinnalla kuullaan tarinaan osuvasti sovitettuja tämän päivän kappaleita.

Kauniina Veerana nähdään mm. Salatut elämät -tv-sarjasta tuttu tanssija-näyttelijä Sofia Arasola.

- Vauhdikas Veeramme teki viime kesänä Lappeenrannan kesäteatterin katsojaennätyksen. Ihanaa, että esitys sai jatkoa ja voimme valloittaa tänä kesänä laululla ja tanssilla myös keskisuomalaiset! Toivomme hyviä kelejä ja sitä, että lomakansa löytää Riihivuoren upean teatterin, kertoo Arasola.

- Vaikka alkuperäistekstillä onkin jo ikää, jotkin asiat eivät muutu vaan ovat ajattomia. On hienoa näytellä määrätietoista nuorta naista, joka ei alistu ympäristön paineen alla, vaan kuuntelee sydäntään, Arasola lisää.

Esiintyjäkaartissa nähdään myös Sinikka SokkaJussi LampiMikko RantanivaPanu VauhkonenKonsta Reuter ja Sanna Kemppainen. Esitystä vauhdittaa tanssiryhmä, jossa nähdään toinenkin Salkkaritähti, Emil Hallberg. Muina tanssijoita Sanna SalamaHelinä Kareinen sekä Tanssii Tähtien Kanssa -tähdet Sami ja Jutta Helenius.

Esityksen ohjaa Sari Siikander ja koreografiasta vastaa Mikko Ahti. Orkesterina toimii 8-henkinen Jean S.

Esityskausi vain kolme viikkoa, 26.6.-14.7.2019
Esityspaikkana Riihivuoren kesäteatteri, Muurame (katettu teatteri)
Esityksen kesto 2 h, sis. väliajan

« Takaisin