« Takaisin

UIT:n kiitetty musiikkikomedia Kaunis Veera Riihivuoren kesäteatteriin 2019

Uusi Iloinen Teatteri tuo musiikkikomedia Kauniin Veeran ensi kesänä Riihivuoren kesäteatteriin. Kriitikoiden ja katsojien ylistämä Kaunis Veera teki kesällä 2018 Lappeenrannan kesäteatterin yleisöennätyksen 18 000 katsojalla.

Riihivuori Areenan lavalla tullaan näkemään joukko kaikkien tuntemia tähtiä, kuten Sinikka Sokka, Jussi Lampi, Panu Vauhkonen ja Mikko Rantaniva. Kauniin Veeran roolissa on nuori musikaalilahjakkuus Sofia Arasola. Tanssijoina nähdään mm. Sami ja Jutta Helenius.

"Odotamme kesää innolla! Riihivuoressa on harvinaislaatuinen teatteri, kun koko näyttämön takaseinä avautuu komeaan suomalaiseen järvimaisemaan. Lisäksi näyttämö on suuri ja siihen mahtuu hienosti 8-miehinen Jean S.-orkesterimme ja näyttävätkin tanssikohtaukset", iloitsee Kauniin Veeran ohjaaja Sari Siikander.

"Veeran äidin roolini on monipuolinen - saan näytellä, laulaa ja tanssia. Esitys on hyväntuulinen ja jo viime kesänä hitsasi työryhmämme hienosti yhteen. Tekemisen ilo tulee varmasti näkymään katsomoon saakka", kertoo Sinikka Sokka.

Esityksen koreografiasta vastaa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta tuttu Mikko Ahti.

« Takaisin