« Takaisin

Yhtä juhlaa! Espoon kuvataidekoulun oppilastyönäyttely ja päättötyönäyttely

Espoon kuvataidekoulu viettää tänä vuonna 40-vuotisjuhlaa. Kuvataidekoulun kaikki 1300 oppilasta ovat virittäytyneet juhlatunnelmaan ja luoneet juhlavuoden oppilastyönäyttelyyn mahtavan yhteisteoksen: juhlivia hahmoja, suuri juhlapöytä täynnä taidekakkuja, mielikuvituslahjoja ja värikkäitä viirejä!

Juhlanäyttelyn avajaiset tiistaina 9.4. klo 18.00, päättötyönäyttelyn avajaiset klo 19.00.

Avajaisten ohjelma:

  • 40-vuotisjuhlavuoden onnittelufanfaari Espoon kuvataidekoululle Espoon musiikkiopiston pop/jazzlinja Ebeliltä
  • Tervetulotoivotus, Espoon kuvataidekoulun rehtori Maritta Poijärvi
  • Näyttelyjen avaajana Espoon nuorisovaltuuston puheenjohtaja, Etelä-Tapiolan lukiolainen ja Espoon kuviksen alumni Joel Vanhanen

Espoon kuvis viettää 40-vuotisjuhlaa tänä vuonna. Kuvataidekoulun kaikki 1300 oppilasta ovat virittäytyneet juhlatunnelmaan ja luoneet juhlavuoden oppilastyönäyttelyyn mahtavan yhteisteoksen: juhlivia hahmoja, suuri juhlapöytä täynnä taidekakkuja, mielikuvituslahjoja ja värikkäitä viirejä!

Ihmisten, eläinten ja satuhahmojen juhlat jatkuvat valaistuissa majakoissa, savesta muovaillulla rannalla, piirustuksissa, maalauksissa ja animaatioissa.

Kevätnäyttelyssä ovat esillä myös kuvataiteen laajan oppimäärän päättötyöt. Päättötyöntekijät ovat lukuvuoden aikana keskittyneet valitsemaansa aiheeseen ja syventäneet omaa ilmaisuaan itsenäisen projektin parissa.

Avoimet korutyöpajat ja päättötyöseminaari

Heikintorin tapahtumatilassa järjestetään näyttelyn yhteydessä kaikille avoimet taidekoru- ja asustepajat 13.-14.4.2019. Näyttelytilassa on myös omatoimityöpaja, jossa voi tehdä onnittelukortin haluamalleen henkilölle.

Päättötyöseminaarissa 27.- 28.4. kuvataidekoulun päättötyöntekijät esittelevät työnsä.

Näyttelyyn ja tapahtumiin on vapaa pääsy.

Espoon kuviksen tapahtumatila, Heikintori (Kauppamiehentie 1, 2. krs., Tapiola) 10.4.- 8.5.2019 ti - su klo 11 - 20 (suljettu pääsiäisenä 19. ja 22.4. sekä vappuna 1.5.)

« Takaisin