« Takaisin

Arjen turvallisuus ja kyberturvallisuus puhuttaa Lahdessa

Kokonaisturvallisuus 2018 tapahtuma järjestetään Lahden Messukeskuksessa 7.-8. syyskuuta 2018. Tapahtuma esittelee laajasti kokonaisturvallisuuden eri osa-alueita suurelle yleisölle sekä alan ammattilaisille. Kokonaisturvallisuus 2018 tarjoaa mielenkiintoista ohjelmaa koko perheelle, ajankohtaista asiaa turvallisuudesta sekä viihdettä musiikista vauhdikkaisiin toimintanäytöksiin. Luvassa on muun muassa  Helsingin Poliisisoittokunnan konsertteja lapsille, nuorille ja aikuisille, lauantain solistina Krista Siegfrids. Tapahtumassa on paljon elämyksellisiä toimintapisteitä ja laajasti esillä niin Puolustusvoimien, Poliisin kuin Pelastuslaitoksenkin näyttävää kalustoa. 
Kokonaisturvallisuus 2018 -tapahtuman juontaa tv- ja radiopersoona Jone Nikula. Tapahtuman virallisena suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

MESSUILLA TAPAHTUU:

* Puolustusvoimat 100 -taistelunäytökset  perjantaina klo 10.30 ja 13.30 ja lauantaina klo 11.00 ja 14.00 - Karpalon kenttä, Lahden Messukeskus VAPAA PÄÄSY! 

Hämeen poliisilaitoksen toimintanäytökset perjantaina ja lauantaina klo 11.30 ja 14.30 - Lahden Messukeskuksen piha-alue

* Monipuolista ohjelmaa  kahdella ohjelmalavalla - asiaa ja viihdettä C- ja E-halleissa  

Security Track - koululaisille ja perheille suunnattu kokonaisturvallisuuden tietotaito-ohjelma, joka koostuu useista mielenkiintoisista ja opettavista tehtävärasteista. 

Yhteiskunnan kokonaisturvallisuuden foorumi pe 7.9. klo 9.15-10.15 Lahden Messukeskus, Lahti Hallin kokoustilat 

* Päijät-Hämeen pelastuslaitoksen johtama toimintanäytös lauantaina klo 12.30 - Teivaan Satama, Vesijärvi VAPAA PÄÄSY!
- Vesipelastustehtävässä mukana myös Hämeen poliisi, Ensihoito ja Rajavartiolaitos. 

« Takaisin