« Takaisin

Avoimet ovet Niemen Lahden toimipisteessä

Niemi Palvelut Oy:n Lahden toimipiste täyttää 10 vuotta. Niemi® Lahti järjesti avoimet ovet maaliskuun lopulla uusissa toimitiloissaan, jotka ovat Iskun pääkonttorin talossa Niemen kaupunginosassa.  

 Kutsuvieraat pääsivät tutustumaan uusiin toimitiloihin ja myös Lahden toimipisteen ensimmäiseen biokaasuautoon. Vieraita olivat tervetulleeksi toivottamassa Niemen omistajaveljeksistä toimitusjohtaja Ilpo Niemi ja asiakassuhdejohtaja Juha Niemi.

Kymmenessä vuodessa Niemen Lahden palvelutarjonta on vakiinnuttanut paikkansa Päijät-Hämeen ja Kymenlaakson talousalueilla. Kotimuuttojen, yritysmuuttojen ja ulkomaanmuuttojen ohella yritys on erikoistunut tapahtuma-, logistiikka- ja messupalveluihin.

”Juhlavuoden 2019 alku on ollut täynnä uudistuksia – saimme Lahteen ensimmäisen biokaasuauton ja muutimme uusiin toimitiloihin Iskun pääkonttorin taloon”, Lahden toimipisteen aluepäällikkö Juha Ahvenainen kertoo. ”Uusimmalla ja nykyaikaisimmalla tekniikalla ja juuri muutto- ja kalustelogistiikan tarpeisiin varustettu muuttoauto on upea lisä autokalustoomme. Biokaasua käytettäessä CO2-päästöt alenevat jopa 95 prosenttia. Tämä tukee erinomaisesti Lahden kaupungin tärkeintä strategiaa Suomen johtavana ympäristökaupunkina. Niemi Palvelut haluaa olla yrityksenä tukemassa tätä Niemellekin sydäntä lähellä olevaa visiota.”

Niemi hoitaa vuosittain yli 29 000 muuttoa ja noin 53 000 muuta palveluprojektia. Yrityksen palveluksessa on noin 1300 henkilöä. Toimintakeskukset sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Tapahtumapalvelut-yksikkö toimii Messukeskuksessa Helsingissä.

Ari Tulla

« Takaisin