« Takaisin

Billebeino Padel avaa ovensa Helsingin Vallilassa – historiallinen rakennus muuntui tulevaisuuden urheiluhalliksi

Billebeino 31.08.2020

Billebeino Padel avaa ovensa Helsingin Vallilassa – historiallinen rakennus muuntui tulevaisuuden urheiluhalliksi

Entisen NHL-jääkiekkoilijan Ville Leinon vaatebrändi Billebeino laajentaa toimintaansa yhden maailman kasvavimman urheilulajin, padelin pariin. Helsingin Vallilan suositulle konepaja-alueelle, historialliseen rakennukseen elokuussa avattava Billebeino Padel -halli sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella, ja se on World Padel Tourin virallisen kenttävalmistajan MejorSetin mukaan Euroopan hienoin padelhalli.

”Haluttiin tehdä ensimmäinen padelhalli Helsinkiin ja oli tärkeää, että paikka on keskustassa, hienolla paikalla ja uniikki. Lopulta löytyi tämä yli 9 metriä korkea mm. vanhoja putkia ja junanostureita sisältävä historiallinen, ainutlaatuinen industriaalirakennus, joka tuo hankkeelle valtavasti lisäarvoa”, kertoo Billebeinon perustaja Ville Leino.

Billebeino Padel -hallista löytyy kuusi kenttää, joista kaksi on moderneja panoraamakenttiä. Panoraamakentillä on mahdollisuus kuunnella omasta puhelimesta mieleistään musiikkia Bluetooth-yhteydellä. Hallin alustamatto on kauttaaltaan Billebeinon punainen, ja se tulee kenttävalmistajalta yksinoikeudella.

Myös taidemaalarina tunnetun Leinon taide tulee olemaan hallissa esillä täysin uudella tavalla. Villen taidetta tulee näkymään hallin sisustuksessa ja kalusteissa. Yhtenä yksityiskohtana anniskeluoikeudellisen loungetilan tuolit verhoillaan Leinon maalauksin.

”Tarkoitus on yhdistää taidetta ja urheilua täysin uudenlaiseksi viihtyisäksi konseptiksi, eli kyseessä ei ole ihan perinteinen urheiluhalli. Tällaista comboa pystyy harvoin tekemään, joten nyt oli hienoa tehdä omannäköinen halli, jossa yhdistyvät Billebeinon vaatebrändin kulmakivet, eli urheilu ja taide”, sanoo Leino.

Kaikki tervetulleita, tasosta riippumatta

Leino itse on löytänyt mittavan, jopa Stanley Cupin finaaleihin vieneen, jääkiekkouran jälkeen juuri padelista sellaisen urheiluharrastuksen, josta hän todella intohimoisesti nauttii.

”Padel on mun ehdoton suosikkiurheiluharrastus nykyisin. Intohimoisesti tykkään pelata ja nautin pelaamisesta, vaikken mistään ammattilaisurasta enää haaveilekaan”, Leino nauraa.

Jatkuvasti suosiotaan ympäri maailman kasvattava padel on sosiaalinen peli, joka tarjoaa hyvää ajanvietettä ja urheilua eritasoisille pelaajille. Billebeino Padeliin ovat kaikki tervetulleita.

”On tärkeää, ettei kenellekään tule sellaista fiilistä, ettei voisi tulla pelaamaan. Haluamme tarjota kaikille elämyksen ja mahdollisuuden pelata padelia täällä Helsingissä”, päättää Ville Leino.

Uuden hallin myötä Billebeino Padelille lanseerataan myös omat urheilutuotteet. Aiemmin tässä kuussa julkaistiin urheiluvaruste ja -välinejätti Wilsonin kanssa yhteistyössä valmistetut padelmailat ja pallot.

Billebeino Padel avataan tiistaina 1.9 osoitteessa Traverssikuja 3, Helsinki.

Kenttävaraukset www.billebeinopadel.com.

« Takaisin