« Takaisin

Gansteripomo vierailee Jokimaan raviradalla maanantaina 1.10. Magic Monday -raveissa

Pelaisitko gansterilta saamasi vihjeen perusteella raveissa – vai onko kyseessä suuri puhallus? 

Tätä voi pohtia Lahden Jokimaan raviradan Magic Monday –ravitapahtumassa 1.10., kun Lahden kaupunginteatteri tuo paikalle uutuusnäytelmänsä Puhalluksen. Ensi iltansa 6.10. saavan huijarikomedian näyttelijät esittävät otteita näytelmästä raveihin saapuneelle yleisölle Jokimaan ravintolakatsomossa. Illan ohjelmaan kuuluvat myös gansteripomon pelivihjeet ravilähtöihin. 

Asiakasmäärät ovat laskeneet raviradoilla ravien huippuvuosista ja uusia avauksia tarvitaan. Viime keväänä lanseerattua Magic Monday -ravitapahtumaa lähdettiin kehittämään uudet asiakkaat mielessä ja hakemaan ravikävijöille elämyksiä uudenlaisesta raikkaasta ravikokemuksesta. Kulttuurin ja raviurheilun yhdistäminen Jokimaalla on rohkeaa uutta tekemistä, jota raviurheilu tarvitsee. Myös Kaupunginteatterille ravitapahtuman haltuunotto on ensimmäinen laatuaan. 

”Raveissa on paljon samanlaista kutkuttavaa, jännittävää tunnelmaa kuin teatterissakin! Livetilanne, joka on aina ennalta-arvaamaton tekijöille, on kyse sitten ihmisistä tai eläimistä. Draaman kaari toteutuu molemmissa. Lisäksi juuri kyseisessä Puhallus-näytelmässä nämä huijarit nauttivat vedätyksen tunteesta ja ainahan on se mahdollisuus suuriin voittoihin”, sanoo Puhallus-näytelmän ohjaaja Tommi Kainulainen

”Teatterille raveihin osallistuminen on keino tehdä teatteria tutuksi uudelle yleisölle. Näin hienoa yhteistyömahdollisuutta täysin uusilla areenoilla harvoin tapahtuu! Olemme aivan innoissamme, vaikkakin myös tosissamme leikin varjolla”, sanoo myynti- ja markkinointipäällikkö Reetta Kaapro.

”Raviurheilu tarvitsee uusia avauksia ja tämä teatterin kanssa aloitettu yhteistyö on meille erittäin mieluisa juttu. Raviurheilun areenat, niin meillä kuin muuallakin, ovat tiloina sellaisia että niitä pystyy hyödyntämään monenlaisiin eri tilaisuuksiin sekä ohjelmanumeroihin. Esimerkiksi musiikkiin liittyviä esityksiä on meidän katsomoravintolassa ollut useasti, mutta tällainen teatterin tekeminen ravitapahtuman yhteydessä on meillekin todellinen ensi-ilta. Teatterista kiinnostuneet aktiiviset tapahtumakävijät ovat totta kai meille erittäin potentiaalinen kohderyhmä”, kertoo Jokimaan toimitusjohtaja Tomi Himanka.

Magic Monday pähkinänkuoressa:  

Keväällä 2018 menestyksekkäästi julkaistu uudenlainen Magic Monday - ravipäivä on raviratojen, Hippoksen ja Veikkauksen yhteistyössä kehittämä konsepti, jossa on uudistuksia niin ravitapahtuman kuin Toto-pelaamisen näkökulmasta. Raveja ajetaan maanantaina kahdella paikkakunnalla yhtä aikaa ja ne näytetään vuorotellen nopealla aikataululla niin TotoTv –lähetyksessä kuin raviradoillakin. 

Magic Monday –ravit ajetaan syyskauden aikana raviratapareilla: Kouvola -Kaustinen, Forssa-Kuopio, Jyväskylä-Lappeenranta, Tampere-Oulu, Joensuu-Turku ja Lahti-Seinäjoki. 

Puhallus – Lahden Kaupunginteatteri:

Puhallus nähdään nyt ensimmäistä kertaa pohjoismaisella teatterilavalla. Ensi-ilta on 6.10.2018 Juhani-näyttämöllä Lahden kaupunginteatterissa. Näytelmä kertoo ammattihuijarista sekä nuoresta aloittelijasta, jotka yrittävät monimutkaisella suunnitelmalla huijata haltuunsa suuren määrän rahaa 1930-luvun Chicagossa. Laukkakilpailu liittyy tähän oleellisena osana. Alun perin tämä yhdysvaltalainen rikoskomediaelokuva on vuodelta 1973. Elokuva sai seitsemän Oscar-palkintoa. Tarina perustuu osittain tositapahtumiin.

« Takaisin