« Takaisin

Gospel Ship palaa 30 vuoden tauon jälkeen

Aika aikaansa kutakin, mutta nyt on aika taas soittaa, päättivät vuosina 1979-1986 gospelia Lievestuoreella soittaneen yhtyeen jäsenet. Niinpä laulu- ja soitinyhtye Gospel Ship tekee ainakin yhden keikan pituisen comebackin. Se tapahtuu Lievestuoreella Risteyspaikka Pesolassa (Helluntaiseurakunta) lauantaina 18.8. kello 18.00.

Gospel Ship, alkuperäiseltä nimeltään Kointähdet keikkaili ahkerasti, varsinkin 70 ja 80-luvun vaihteessa. Esiintymiset suuntautuivat kotikunnan lisäksi muualle Keski-Suomeen sekä Savon ja Pohjanmaan suunnalle. Vuosien varrella yhtyeessä on soittanut ja laulanut kymmenkunta jäsentä.

Kun tiet vuonna 1986 veivät eri suuntiin, oli aika laittaa pillit pussiin. Bändin jäsenet muuttivat eripuolille Suomea ja yksi heistä muutamaksi vuodeksi aina Brysseliin saakka.

-Pian myös perustettiin perheet, tulivat työkiireet ja  nuoruusvuodet iloisen ja tarttuvan gospelmusiikin kera  olivat takanapäin, toteaa yhtyeen yksi perustajajäsenistä, laulaja Ari Tulla.

Gospel Ship on comeback-keikalla seuraavanlaisella kokoonpanolla: Timo Kalliokoski kitara, Kari Laitinen basso, Eero Hintikka klarinetti, Marko Halttunen rummut ja Ari Tulla kitara ja laulu.

-Odotan mielenkiinnolla tulevaa keikkaamme vanhoilla kotikulmilla, kertoo yhtyeen rumpali Marko Halttunen.

Halttunen toimii Keuruulla Iso Kirjan Konferenssikeskuksen johtajana. Hänen johdollaan on jo vuosia järjestetty Helluntailiikkeen suurjuhlia Keuruulla. 

« Takaisin