« Takaisin

Inter Taksin palvelut Menevälle – loppuvatko halvat taksimatkat Lahdessa?

Menevä Oy 10.02.2021

Lahden alueen edullisena taksivaihtoehtona tunnettu Inter Taksi katoaa kuluttajilta. Taksimatkustaminen ei kuitenkaan kallistu, sillä Menevä takaa kiinteähintaisilla matkoilla saman edullisen hinnan kuin Interillä. Käytännössä tämä tarkoittaa, että taksia tilatessa on ilmoitettava määränpäänsä. Jatkossa Päijät-Hämeen alueella toimii maksuton Menevän tilausnumero 0800 02120 sekä sovellus ympäri vuorokauden.

Inter Taksi on saavuttanut Lahden alueella suuren suosion ja löytänyt paikkansa aktiivisten ja hintatietoisten taksinkäyttäjien keskuudessa. Menevä taas on tullut lahtelaisille tutuksi 2018 heinäkuun alusta saakka Kela-taksina.

”Olemme vastanneet Inter Taksin kanssa eri tarpeisiin Lahden alueella. Meitä yhdistää kuitenkin se, että haluamme kehittää taksialaa. Totesimme, että yhdessä olemme entistä vahvempia ja voimme palvella alueen asiakkaita laadukkaammin, luotettavammin ja kattavammin. Yhdistymisen myötä esimerkiksi taksien saatavuus ruuhka-aikoina paranee”, toteaa Tuomo Halminen Menevästä.

”Menevä on kotimainen perheyritys, ja yhdistäessämme voimamme paikallisen Interin kanssa haluamme kasvaa Lahden alueen johtavaksi taksipalveluntarjoajaksi”, sanoo Halminen.

Asiakkaat voivat jatkossa tilata tutut taksit ilmaisesta tilausnumerosta: 0800 02120.

« Takaisin