« Takaisin

Lahden alueen taksit pukeutuvat roosaan


Ilmaiset taksikyydit lähtevät Lahden Kauppatorin taksiasemalta perjantaina 13. lokakuuta tasatunnein klo 10-14 välisenä aikana. Roosanväriseen autoon mahtuu kerrallaan kahdeksan matkustajaa.

Mittava tempaus syöpäkeräyksen puolesta

Syöpäsäätiön valtakunnallinen Roosa nauha -kampanja saa Lahden Aluetaksilta vahvaa tukea ja näkyvyyttä. Taksiautot puetaan roosanvärisiin rusetteihin perjantaina 13. lokakuuta, ja Lahden Kauppatorilla tempaistaan kampanjan hyväksi samana päivänä klo 10-14.

Roosa nauha on Syöpäsäätiön kampanja, jolla tuetaan suomalaista rintasyöpätutkimusta ja neuvonta- ja tukipalveluita. Roosa nauha -keräyksen tavoitteena on edistää syöpätutkimusta, vaikuttaa siihen että yhä useampi syöpä voidaan ehkäistä tai hoitaa sekä varmistaa että jokainen syöpään sairastunut saa tarvittavan tuen sairauden eri vaiheissa.
    Paikallisesti keräyksen toteuttavat Etelä-Suomen Syöpäyhdistys ja sen Lahden seudun osasto, jotka ovat Lahden Aluetaksi Oy:n kumppanina taksitempauksessa.
   – Aloitimme Lahden Aluetaksin kanssa kampanjayhteistyön viime vuonna, ja saimme siitä erittäin hyviä kokemuksia sekä palautetta. Tänä vuonna yhteistyötä on edelleen syvennetty.
Olemme tästä todella iloisia, toteaa Etelä-Suomen syöpäyhdistyksen kuntoutussihteeri Hannele Salovaara.
    Lahden Aluetaksin puheenjohtaja Jari Kasakkamäki pitää tärkeänä, että taksit voivat osaltaan olla mukana keräämässä varoja hyvään tarkoitukseen.
    – Kohtaamme asiakaspalvelutyössämme päivittäin syöpään sairastuneita ihmisiä ja heidän omaisiaan. Asia on siten meille hyvin tuttu ja herättää myös tunteita sekä ennen kaikkea halun auttaa ja vaikuttaa. Totesimme jo viime vuonna, että kampanjointiin osallistuminen on meille sopiva tapa.

Ilmaiskyytejä ja nauhamyyntiä

Lahden Aluetaksi on viime vuoteen verrattuna merkittävästi laajentanut tukeaan Roosa nauha -kampanjalle. Suorana rahalahjoituksena osoitetaan syöpätutkimukselle 500 euroa. Lisäksi on ostettu pari sataa Roosa nauha -rusettia, jotka taksiväki kiinnittää asuihinsa kampanjapäivänä. 
    Kauppatorin taksiaseman tuntumassa sijaitsevalla Lahden Aluetaksin teltalla yhdistyksen vapaaehtoiset myyvät tempauspäivänä 3 euron hintaisia Roosa nauhoja. Jokaiselle ostajalle annetaan kuponki, jolla saa 3 euron alennuksen Lahden Aluetaksin taksimatkasta. Alennuskuponki on voimassa 31.12.2017 asti. Teltalla on myös kahvitarjoilu yleisölle.
    Ilmaiskyytiä Lahden alueella tarjotaan roosanvärisellä 8-paikkaisella taksilla, joka lähtee torilta tasatunnein klo 10-14. Lahden Aluetaksi lahjoittaa näiden kuljetusten laskennallisen tuoton kampanjalle.

« Takaisin