« Takaisin

Lahden seudulle taas merkittävä konferenssi – Nuoret kansainväliset naiset kohtaavat 2020 Lahdessa

Ladies’ Circle Suomi-Finland ry ja Lahden kaupunki valittiin kahden hakijakaupungin joukosta perjantaina 25.8.2017 Tanskassa, Sønderborgissa, Ladies' Circle Internationalin (LCI) kansainvälisen vuosikokouksen pitokaupungiksi.  

Tapahtuma järjestetään Lahdessa 27.-30.8.2020. Paikalle odotetaan 1000 kansainvälistä vierasta ympäri maailmaa. LCI:n vuosikokous pidettiin Tanskan Sønderborgissa tänä vuonna 24.-27.8.2017. Viimeisessä vaiheessa voitosta kisasivat Lahti ja Bugarest.

Ladies' Circle International (LCI) on kansainvälinen nuorten naisten järjestö, jonka mottona on ystävyys, suvaitsevaisuus ja palvelualttius. Kansallisia järjestöjä siihen kuuluu yli 40 maasta. Suomen järjestö on perustettu vuonna 1959 ja aktiivisia klubeja siihen kuuluu 102. Tapahtuma myönnettiin Ladies’ Circle Suomi-Finland ry:lle. Konferenssi on järjestetty edellisen kerran Suomessa vuonna 2002 Oulussa. 

Tapahtumia ympäri Päijät- ja Kanta-Hämettä 

Monipuolinen ohjelma pitää sisällään mm. virallisia tapaamisia ja kokouksia, retkiä sekä paljon oheisohjelmaa ja juhlallisuuksia. Keskeisinä tapahtumapaikkoina toimivat Lahden Urheilu- ja messukeskus sekä Sibeliustalo. Mielenkiintoisen lisän tapahtumaan muodostavat juhlat paikallisten emäntien kotona. Noin 50 linja-autoa kuljettaa kansainvälisiä vieraita ympäri Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntia kotivierailuille.

« Takaisin