« Takaisin

Lahdessa vietetään Yhdenvertaisuusviikkoa isosti

Yhdenvertaisuusviikko tarjoaa lahtelaisille paljon kokemista ja näkemistä 19.–25.3. Viikon aikana kaupungissa järjestetään yhteisvoimin liki 30 teemaan liittyvää tapahtumaa, joita tuottamassa on yli 20 eri toimijaa. Teemaviikko on esillä myös keskustan katukuvassa #kaikkimahutaa-julistesarjan myötä.

Viikon tapahtumatarjontaan kuuluu muun muassa Open Mic -sanataidetapahtuma, Rohkeasti omanlainen -teematapahtuma, Myytit, faktat ja avoin mieli -ilmiökahvila sekä nukketeatteriesityksiä, tanssikursseja, elävä kirjasto, ravintolapäivä ja luentoja. Lisäksi kaupungilla liikkuu Bus of Humanity -tuolibussi ja pop up -suvakkikahvila.

Yhdenvertaisuusviikko on lahtelainen versio samaan aikaan valtakunnallisesti vietettävästä rasisminvastaisesta viikosta. Tapahtumien sarjaa koordinoi Lahden nuorisopalveluiden Yhessä Lahessa -hanke, joka on osa Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa Merkityksellinen Suomessa -toimintaohjelmaa. Kaksivuotisessa hankkeessa toteutetaan asennekasvatustyötä nuorten keskuudessa ja pyritään vähentämään arjen vihapuhetta ja rasismia.

Lahden kaupunki

« Takaisin