« Takaisin

Lähiruokaa juhlapöytiin Fiskarsin Ruukista

Jouluisat Maan Maut ruokatapahtuma 

Fiskarsin Ruukissa 2.-3.12.2017, klo 10-16  

Joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna Pohjan Gurut ry ja Slow Food Västnyland rf yhdistävät voimansa ja keräväät noin 30 ruokatuottajaa ja käsityöläistä saman katon alle. Tuotteiden listasta löytyy niin liha, kala, juusto, vihannes ja leipomotuotteita, kuin myös panimotuotteita ja useita herkullisia ruokajalosteita. Tänä vuonna myös käsityöläisiä nähdään tapahtumassa ja tuotteita löytyy aina keramiikasta tekstiileihin.

Jouluisten Maan Makujen yhteydessä on myös lapsille tekemistä Ihana Joulu teemalla, kun Luovat Pajat ry järjestää lapsille taidepajoja, joissa voi askarrella kuusenkoristeita, joulukortteja ja Joulutonttuja. Tapahtumassa järjestetään myös talutusratsastusta ja vieraileepa paikalla myös joulupukki.

Tapahtumapaikkana toimii Kuparipajan Musta Sali ja Ravintola Kuparipajan alakerta. Lisäksi Kuparipajan Kulman kahvilasta löydät lämpimät juomat, suolaiset ja makeat syötävät.

Tapahtuman aikana kaikki Fiskarsin Ruukin palvelut ovat avoinna ja tarjoavat loistavia joululahjaideoita designin, käsityön ja rakastettujen brändien tuotteista.

Jouluisat Maan Maut ruokatapahtuma

« Takaisin