« Takaisin

Niemi Palvelut Lahdessa 10 vuotta – Avoimet ovet uusissa toimitiloissa

Niemi Palvelut Oy:n Lahden toimipiste täyttää 10 vuotta. Niemi® Lahti järjestää avoimet ovet -tilaisuuden torstaina 28.3.2019 klo 10-13 uusissa toimitiloissaan Iskun pääkonttorin talossa, Mukkulankatu 19. Tilaisuudessa pääsee muun muassa tutustumaan uusiin toimitiloihin ja toimipisteen ensimmäiseen biokaasuautoon. Juhlissa on tavattavissa myös Niemen omistajaveljeksistä toimitusjohtaja Ilpo Niemija asiakassuhdejohtaja Juha Niemi.

Kymmenessä vuodessa Niemen Lahden toimipisteen palvelutarjonta on vakiinnuttanut paikkansa Päijät-Hämeen ja Kymenlaakson talousalueilla. Kotimuuttojen, yritysmuuttojen ja ulkomaanmuuttojen ohella Niemi Palvelut on erikoistunut tapahtuma-, logistiikka- ja messupalveluihin.

”Juhlavuoden 2019 alku on ollut täynnä uudistuksia – saimme Lahteen ensimmäisen biokaasuauton ja muutimme uusiin toimitiloihin Iskun pääkonttorin taloon”, Lahden toimipisteen aluepäällikkö Juha Ahvenainenkertoo. ”Uusimmalla ja nykyaikaisimmalla tekniikalla ja juuri muutto- ja kalustelogistiikan tarpeisiin varustettu muuttoauto on upea lisä autokalustoomme. Biokaasua käytettäessä CO2-päästöt alenevat jopa 95 prosenttia. Tämä tukee erinomaisesti Lahden kaupungin tärkeintä strategiaa Suomen johtavana ympäristökaupunkina. Niemi Palvelut haluaa olla yrityksenä tukemassa tätä Niemellekin sydäntä lähellä olevaa visiota.”

Niemi® Muuttaa Kaiken
Kotimuuttojen, yritysmuuttojen ja ulkomaanmuuttojen ohella olemme erikoistuneet tapahtuma-, logistiikka- ja messupalveluihin. Huolehdimme vuosittain yli 29 000 muuttoa ja noin 53 000 muuta palveluprojektia. Palveluksessamme on noin 1300 palvelutehtävien erikoisosaajaa. Toimintakeskuksemme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Tapahtumapalvelut-yksikkömme toimii Messukeskuksessa Helsingissä. https://www.niemi.fi

« Takaisin