« Takaisin

Orimattilaan aukeaa syksyllä uusi luontopainotteinen päiväkoti


Havainnekuva Orimattilaan rakentuvasta luontopäiväkoti Kotimetsästä.

Pilke päiväkodit  20.04.2020

Orimattilan varhaiskasvatustarjonta monipuolistuu syksyllä, kun Pilke päiväkodit Oy avaa luontopainotteisen päiväkoti Kotimetsän Kehräämöntielle uudisrakennukseen.

Pilke luontopäiväkoti Kotimetsässä on 75 paikkaa 0–5-vuotiaille lapsille. Luontopäiväkodissa lapsi oppii myönteistä asennetta luontoon sekä kestävään elämäntapaan. Päiväkodissa ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen, ihmettely ja säännöllinen retkeily.

Päiväkodin toimintaan kuuluvat luonnollisesti myös muut monipuoliset aktiviteetit kuten lauluhetket, teatteriesitykset, askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta.

Pilke luontopäiväkoti Kotimetsä on yksityinen päiväkoti, joihin haetaan palveluseteliä Orimattilan kaupungilta. Päiväkodin asiakasmaksu on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

”Luontopainoitteisen päiväkodin rakentaminen Orimattilaan on herättänyt jo paljon positiivista huomiota ja mielenkiintoa. On mukava lähteä rakentamaan paikkakunnalle uutta palvelua palveluseteliperiaatteella. Sijainniltaan Pilke Kotimetsä antaa loistavat mahdollisuudet tutustua laajalti ympäristöön ja antaa paljon virikkeitä erilaisissa oppimisympäristöissä toimimiseen.” kommentoi Pilke päiväkotien aluejohtaja Henna Rämä.

« Takaisin