« Takaisin

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Mallusjokisäätiölle Yhteiskunnallinen yritys -merkin

Orimattilan Mallusjoella toimivalle Mallusjokisäätiölle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki osoituksena tärkeästä työstä ikääntyneiden parissa. Mallusjokisäätiö sr ylläpitää Mallusjoen Lepokotia ja toimii voittoa tavoittelematta. Mahdollisesti kertyvät ylijäämät käytetään Lepokodin toiminnan kehittämiseen.

Suomalaisen Työn Liiton myöntämän Yhteiskunnallinen yritys -merkin voi saada yritys, joka on perustettu tuottamaan yhteiskunnallista hyvää ja joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen haasteen ratkaisemiseen. Tärkeää on myös toiminnan avoimuus ja vastuullisuus. Yhteiskunnallinen yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti, sillä nämä yritykset tekevät hyvää ja jakavat hyvää. 

- Mallusjokisäätiö on vuosikymmeniä tehnyt työtä vanhusten ja heikompien parissa. Haluamme kohdata jokaisen hoitoomme uskotun kristillisten arvojen pohjalta rakkaudella. Henkilökunta on motivoitunutta ja työhön sitoutunutta ja koulutamme heitä jatkuvasti, kertoo Mallusjokisäätiön hallituksen puheenjohtaja Pertti Laaksonen. Mallusjokisäätiö haluaa olla paikkakunnan ja lähialueen parasta hoitoa antava yritys, jonka hallitus ja taustayhteisö ovat sitoutuneet työhön. Tästä syystä säätiö on hakenut myös Yhteiskunnallinen yritys -merkkiä. - Saamamme tunnustus on merkittävä kiitos työtämme kohtaan. Tämä rohkaisee jatkamaan samojen arvojen pohjalta myös pian valmistuvissa uusissa tiloissa ja lisääntyvän henkilökunnan kanssa, kiittelee Laaksonen. 

Mallusjoen Lepokoti tarjoaa palveluasumista mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä tehostettua palveluasumista vanhuksille luonnonkauniissa miljöössä Mallusjärven rannalla. Lepokodilla asukas saa henkilökohtaisten tarpeiden mukaista hoivaa ja tukea jokapäiväiseen elämään. - Yhteiskunnallinen yrittäminen on arvokasta työtä ja yleishyödyllisenä toimijana Mallusjokisäätiö tuottaa monipuolisesti palveluita ihmisille huomioiden heidän tarpeensa. On hienoa saada Lepokoti mukaan Yhteiskunnallisten yritysten kasvavaan joukkoon, toteaa Brand Manager Niina Ollikka Suomalaisen Työn Liitosta. 

« Takaisin