« Takaisin

Tsempatiaa Järvenpäästä suomalaisiin koteihin ja konttoreihin!

Perttu Pölönen   Krisse Lipponen  Olli-Pekka Heinonen

Järvenpään kaupunki. 29.09.2020

Koronatilanne on vaikuttanut meidän kaikkien elämään ja arkeen monin eri tavoin. Nyt, jos koskaan, on aika pysähtyä sen äärelle, mikä auttaa meitä jaksamaan ja selviytymään poikkeusolojen keskellä. 

Järvenpään kaupunki tarjoaa 2.10. klo 13–16 kaikille avoimen striimatun seminaarin, jonka teemana ovat muutos ja resilienssi. Järvenpää-talon Sibelius-sali muuttuu virtuaaliseksi klubiksi, jossa kuulemme puheita, musiikkia ja nautimme tunnelmasta yhdessä.

Puhujina tilaisuudessa on Euroopan 35 lupaavimman visionäärin joukkoon valittu Perttu Pölönen, joka on samanaikaisesti myös keksijä, kirjailija, säveltäjä, puhuja ja futuristi. Pertussa yhdistyvät kiinnostus teknologiaan, tieteeseen ja taiteeseen. Hän puhuu ajankohtaisella otsikolla: "Ei anneta hyvän kriisin mennä ohi".

Psykoterapeutti, työnohjaaja Krisse Lipponen puolestaan tuo eteemme keinoja, joilla kasvattaa sitä kuuluisaa resilienssiä. Lipponen puhuu aiheesta: "Resilienssiä työpaikalle – miten se tehdään".

Opetushallituksen pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen kertoo puolestaan: "Kuinka muutokset tehdään yhdessä oppimalla".

– Poikkeusolot kutsuvat meitä tukemaan toinen toisiamme ja ojentamaan auttavan kätemme. Seminaari tarjoaa oivallisen tilaisuuden laittaa hyvä kiertämään. Striimin kautta jokainen on lämpimästi tervetullut viihtymään ja saamaan voimavaroja arkeen. Toivottavasti voimme vahvistaa osallistujien tulevaisuususkoa ja toiveikkuutta siitä, että asioilla on tapana järjestyä, sanoo yksi tilaisuuden järjestäjistä, kehittämispäällikkö Kati Toikka Järvenpään kaupungilta.

Voit seurata tilaisuutta voi seurata mistä päin Suomea tahansa 2.10. kello 13 alkaen osoitteessahttps://www.youtube.com/user/JarvenpaanKaupunki.

« Takaisin