« Takaisin

WeeGeellä suuret Lasten museofestarit 17.–18.3.

EMMA - Espoon modernin taiteen museo

Koko perheen raksabileet!

Näyttelykeskus WeeGeen valtaa festaritunnelma 17.-18.3.2018. Perinteeksi muodostuneita Lasten museofestareita vietetään jo neljättä kertaa. Suosittu tapahtuma keräsi viime vuonna noin 7500 kävijää. Luvassa on kokonainen viikonloppu rakentamista, sillä Lasten museofestareiden teemana ovat koko perheen raksabileet! 

Tapahtumassa suunnitellaan, rakennetaan ja muotoillaan eri tavoin sekä pieniä että suuria asioita: leluhakkerointia, unelmakoteja ja majoja. Lavaohjelmassa on Pikku Papun Orkesteri ja Kikattavan Kakkiaisen Lasten Disko. Tule tapaamaan Tatua ja Patua, ihmettelemään isoja koneita ja leikkimään taiteilija Alexander Reichsteinin Lastentarhamuseolle suunnittelemilla jättimäisillä Fröbelin palikoilla. Raksa-aiheisessa kinossa mm. Lego- sekä Onneli ja Anneli -elokuvat. Festareilla juhlitaan myös 60 vuotta täyttävää Lego-palikkaa. 

Festareille pääsee kätevästi metrolla. Näyttelykeskus WeeGee on kävelymatkan päässä Tapiolan asemalta. Työhanskat käteen, kypärä päähän ja bailaamaan! 

Tapahtuman järjestävät: Näyttelykeskus WeeGee / Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut, EMMA – Espoon modernin taiteen museo, KAMU Espoon kaupunginmuseo, Suomen Kellomuseo ja Suomen Lelumuseo Hevosenkenkä yhteistyössä Espoon kuvataidekoulu, Helinä Rautavaaran museo ja Suomen muotoilukasvatusseura ry.

« Takaisin