« Takaisin

Yrjönkadun uimahallissa kokeillaan ennakkolippumyyntiä


Yrjönkadun uimahalli, kuva: Helsingin kaupunki

Helsingin kaupunki, kulttuurin-ja vapaa-ajan toimiala 17.09.2020

Yrjönkadun uimahallissa kokeillaan paljon toivottua ennakkolippumyyntiä loppuvuoden ajan 1.10.-20.12.2020. Ennakkolippuja myydään Yrjönkadun uimahallin toiseen kerrokseen tiistaista sunnuntaihin. Maanantaisin uimahallin toinen kerros on kiinni.

Vuonna 1928 käyttöön otettuun Suomen ensimmäiseen julkiseen uimahalliin pystyy nyt ensimmäistä kertaa varaamaan paikan verkossa ja maksamaan sen etukäteen, esimerkiksi omalla puhelimella. Kokeilu on osa kulttuurin- ja vapaa-ajan toimialan digitalisaatio-ohjelman ketterää kehitystä, jossa kerätään palautetta ja dataa verkkovaraamisesta ja -maksamisesta liikuntapalvelujen asiakaskokemuksen parantamiseen. Kokeilu on jatkoa vastaavalle Kumpulan maauimalan kokeilulle viime kesältä.

Ennakkolippumyyntiin tulee kerrallaan 17 eli puolet toisen kerroksen hyttipaikoista. Ennakkolipunmyyntiin tulee kaikkien hintaryhmien pääsylippuja (aikuiset 16€/lapset 7-17v 8€/muut 11€/alle 7v 0€). Muut -hintaryhmän alennustodistukset tulee esittää Yrjönkadun uimahallin kassalla ennakkolipun tarkistuksen yhteydessä. Ennakkolippujen hinta sisältää lepohytin, pyyhkeen, kylpytakin (saatavuuden mukaan), pefletin, uinnin sekä höyrysaunan, puulämmitteisen saunan ja infrapunasaunan käytön. Yksi asiakas voi hankkia korkeintaan neljä ennakkolippua per päivä.

Ennakkolipun voi hankkia kolmeen eri uintivuoroon: 13.00–15.00, 15.30–18.30, 19.00–21.00, joista keskimmäisin vuoro on lisätunnilla varustettu kolmen tunnin mittainen ja yhdeksän euron lisämaksun hintainen. Ennakkoliput Yrjönkadun uimahalliin voi ostaa 21.9. alkaen ja tämän jälkeen kolme viikkoa etukäteen, viimeistään tuntia ennen sisäänpääsyajan alkamista.

Yrjönkadun uimahallin toisen kerroksen ennakkoliput voi varata ja lunastaa osoitteesta https://ssl.eventilla.com/cal/yrjonkadunuimahalli

Uinti Yrjönkadun uimahallissa tapahtuu toistaiseksi erikseen naisten ja miesten vuoroilla, joten miesten tulee hankkia ennakkolippu tiistaille, torstaille tai lauantaille, naisten puolestaan keskiviikolle, perjantaille tai sunnuntaille. Hissiremontin johdosta uimahalliin ei toistaiseksi ole esteetöntä pääsyä.

Helsinki haluaa olla maailman toimivin kulttuurin ja vapaa-ajan kaupunki. Yhteistyökumppaneinamme kokeilussa tätä mahdollistamassa ovat verkkokaupan toimittaja Eventilla sekä maksunvälityspalvelu Bambora.

« Takaisin