LIIKE-ELÄMÄÄ

Suomalainen Lojer on ostanut Teoteamin sairaalakalusteiden huoltotoiminnan

Sastamalalainen sairaala- ja hoitokalustevalmistaja Lojer on ostanut Teoteam Oy:n sairaalakalusteiden huoltoon erikoistuneen yksikön. Liiketoimintakauppa vahvistaa Lojerin resursseja ja osaamista, joita tarvitaan muun muassa sote-uudistuksen jälkeen, kun maakunnat haluavat entistä laajempia palvelukokonaisuuksia. Myös älyä sisältävien kalusteiden määrän lisääntyminen vaatii uudenlaista osaamista. 
LIIKE-ELÄMÄÄ

Teollisuuden positiivinen vire näkyy Alihankinta-messujen kansainvälistymisenä

– Mukava huomata aidot hymyt ihmisten kasvoilla sekä se, että ihmisten mielissä vellonut pitkä murheenalho on katkennut. Näytteilleasettajat ja kävijät olivat hyvällä tuulella ja tunnelmasta välittyi usko alan tulevaisuuteen. Puheensorina kantautui myös useilla eri kielillä. Kansainvälisten vieraiden kiinnostus tapahtumaa kohtaa kertoo, että Suomen markkinat ja teollisuus kiinnostavat maailmalla. Alihankinta-messut täyttävät ensi vuonna 30 vuotta. Juhlavuonna katsomme taaksepäin sitä hienoa tuottavuuden kehitystä, joita alihankkijamme ovat tehneet. Tarkoitus ei ole tuijottaa vain peruutu...
LIIKE-ELÄMÄÄ

Pedrolle uusia kalustetilauksia risteilyaluksiin

Huonekaluvalmistaja Pedro Oy valmistaa Turussa tehtävien TUI-risteilijöiden Mein Schiff 1ja Mein Schiff 2 teatterien kalusteet. Loistoristeilijöiden noin 900-paikkaiset teatterit toteuttaa Merima Oy, joka tilaa kalusteet Pedrolta. Merima ja Pedro ovat alansa osaajia ja yritykset ovat tehneet vastaavia sisustuksia yhdessä aiemminkin.

Lisää uutisotsikoita:


Iso investointi nosti Tornion Panimon suoraan pienpanimoiden suurimpien joukkoon

Tornion Panimon ja arvostetun tsekkiläisen panimomestarin yhteistyönä syntyi lappilais-tsekkiläinen pilsner

Lähes 70-vuotias hitsauslaiteyritys Kemppi haluaa seuraavaksi valloittaa Aasian

EU-liikkuvuuspaketti on pettymys – kabotaasisäännöt ja tiemaksumalli eivät sovi Suomelle

Uponor vihkii käyttöön Kiinan tehtaan ja myyntiyksikön

Ahma ympäristö Oy osaksi Eurofins Scientificiä

Neuvotteluja uudesta työmarkkinamallista on tärkeää jatkaa