« Takaisin

Ammatillisen koulutuksen yhteishaku alkaa 20.2.

Koulutuskeskus Salpauksessa voi yhteishaussa hakea noin 30 ammatilliseen perustutkintoon. Yhteensä Salpauksessa on haettavana noin 1500 opiskelupaikkaa perustutkintoihin johtaviin koulutuksiin. Nyt haussa oleva koulutukset alkavat elokuussa 2018.

Ammatillisen koulutuksen uudistus on vaikuttanut myös tutkintoihin ja tutkintonimikkeisiin. Esimerkkejä uusista yhteishaussa haettavina olevista tutkintonimikkeistä ovat parturi, kampaaja, koneautomaatioasentaja, mittatilausompelija, muotiassistentti, teollisuuspuurakentaja ja perustason ensihoitaja.

Valtakunnallinen yhteishaku ammatilliseen koulutukseen tapahtuu 20.2.-13.3.2018. osoitteessa www.opintopolku.fi. Yhteishaku on tarkoitettu ensisijaisesti peruskoulun tai valmentavan koulutuksen päättäville nuorille sekä lukion päättäville.

Hakemiseen liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteydessä Salpauksen hakutoimistoon tai opinto-ohjaajiin. Myös chat palvelee yhteishaun ajan Salpauksen verkkosivuilla.

Salpauksessa voi opiskella Asikkalassa, Heinolassa sekä Lahdessa keskuskampuksella, Kannaksenkadulla, Jokimaalla ja Vipusenkadun kampuksella. Ammatillinen koulutus antaa eväitä työelämään ja jatko-opintoihin.

Opiskelijavalinnan tulokset julkaistaan aikaisintaan 14.6.2018. Hakijan on otettava opiskelupaikka vastaan 28.6.2018 mennessä. 

Tutustu yhteishaun koulutustarjontaan Koulutuskeskus Salpauksen verkkosivuilla

« Takaisin