« Takaisin

Nuorisokeskuksessa vietetään taas Perheen päivää

Nuorisokeskuksessa Lahdessa vietetään Perheen päivää lauantaina 7.10. kello 10.00–14.00. Tapahtuma-alueena on Sammonkatu 8:n pihapiiri ja 8-Sali. Tapahtuma tarjoaa yhteistä tekemistä ja uusia kokemuksia lapsille ja aikuisille. Toiminnot ovat maksuttomia ja sellaisia, joihin pääsee itse osallistumaan.

Tapahtumassa voi rakentaa linnuille syöttölaudan, kokeilla poniratsastusta, ottaa kasvomaalauksen ja tutkailla ambulanssia, palo- ja jäteautoja. Päivän aikana pääsee tutustumaan kaupungin orkesterin soittimiin, poliisin toimintaan ja puunkuoren alla olevaan elämään. Esiintymässä ovat Nuokun sirkus sekä lapsi- ja nuorisokuoro Lahden Aurinkoiset. Tapahtumassa on myös lelunvaihtotori, jossa lelut vaihtavat omistajiaan.

Perheen päiviä on järjestetty Nuorisokeskuksessa jo vuosikymmenien ajan. Parhaimmillaan tapahtuma on kerännyt jopa 800 kävijää. Toimintaa ja tekemistä Perheen päivään mukanaan tuovat lukuisat eri toimijat Päijät-Hämeen alueelta. Järjestelyistä vastaa Lahden kaupungin nuorisopalvelut.

Lahden kaupunki

« Takaisin