« Takaisin

Syksyn yhteishaku käynnistyy keskiviikkona – LAMKissa tarjolla 345 aloituspaikkaa

Lahden ammattikorkeakoulu

Korkeakoulujen syksyn yhteishaku käynnistyy keskiviikkona 4.9.2019. Lahden ammattikorkeakouluun (LAMK) voi syksyn yhteishaussa hakea yhteensä 11 hakukohteeseen liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan aloille. Aloituspaikkoja on LAMKissa syksyn haussa yhteensä 345.

Lähes puolet LAMKin syksyn hakukohteista ovat joustavia monimuotototeutuksia ja näistä kaksi on mahdollista opiskella täysin verkossa. Monimuotototeutukset mahdollistavat helpommin opiskelun esimerkiksi työn ohessa.

Monimuotoisesti on mahdollista opiskella sairaanhoitajaksi, fysioterapeutiksi ja sosionomiksi. Sosionomin koulutus on tarjolla myös verkkototeutuksena, kuten myös liiketalouden ja logistiikan tradenomikoulutus. Päiväopintoina tarjolla ovat sairaanhoitajan, konetekniikan, tieto- ja viestintätekniikan koulutukset sekä englanninkieliset International Business- ja Business Information Technology -koulutukset.

Uudistunut valintakoe käyttöön syksyn yhteishaussa

Ammattikorkeakoulujen valintakokeet uudistuvat syksyllä, kun uusi digitaalinen AMK-valintakoe otetaan käyttöön. AMK-valintakoe on ammattikorkeakoulujen yhteinen ja se tehdään omalla tietokoneella korkeakoulun tiloissa. Syksyllä 2019 kaikki LAMKin suomenkieliset hakukohteet käyttävät AMK-valintakoetta.

LAMKin uudet opiskelijat aloittavat LAB-ammattikorkeakoulussa

Syksyn hakuaika alkaa 4.9. kello 8.00 ja päättyy 18.9. kello 15.00. Koulutuksiin haetaan osoitteessa Opintopolku.fi. Opinnot alkavat tammikuussa 2020.

Lahden ammattikorkeakoulu ja Saimaan ammattikorkeakoulu yhdistyvät 1.1.2020 uudeksi LAB-ammattikorkeakouluksi. Syksyn yhteishaussa LAMKiin valitut uudet opiskelijat aloittavat opintonsa LABin Lahden kampuksella.

« Takaisin