RUOKA & JUOMA

Kotimaiset superfoodit syntyvät puhtaasta luonnosta

Suomessa kasvaa noin 50 luonnonvaraista kasvia joista 16 lajin marjoja voidaan poimia ravinnoksi. Mustikka ja puolukka ovat metsiemme valtamarjoja, mutta myös vadelmaa, mesimarjaa, variksenmarjaa, pihlajaa, isokarpaloa ja lakkaa, poimitaan kotitarpeiksi ja myyntiin. Vuotuinen metsämarjasato arvioidaan yli 500 milj. kiloksi, ja esimerkiksi puolukan ja mustikan sadosta on arvioitu saatavan talteen vain 3-10 %.

Lisää uutisotsikoita:


Oikea käsittely takaa laadukasta kalaa ruokapöytään

Lottakanttiinin Runebergin kakku

Suomen Parhaat HeVi-kaupat 2017 ovat K-citymarket Itäkeskus ja S-market Bulevardi

Nyt on kinkun paistaminen helppoa: Jäinen joulukinkku suoraan uuniin

Vellamomenu täyttää 10 vuotta