« Takaisin

Asunnonvälityksen menestyskonsepti laajentaa tänään Lahteen

Asunnonvälityksen menestyskonsepti Bo LKV laajentaa tänään Lahteen ja avaa ovet keskustassa Rautatienkatu 20 osoitteessa sijaitsevaan liiketilaansa. Yritys on tällä hetkellä Suomen nopeimmin kasvava välitysketju ja aikoo laajentua Suomen suurimpiin kasvukeskuksiin lähivuosien aikana.

Bo LKV:n menestyksen takana on oma uniikki välityskonsepti, jossa kohdekuviin panostetaan erityisen paljon sisustamalla ja tarvittaessa kalustamalla asunnot uudestaan. Ylimääräiset tavarat karsitaan ja nykyisen asukkaan persoonaalliset valinnat neutralisoidaan asuntokuvia varten, jotta potentiaalisten ostajien on helpompi kuvitella itsensä kodin asukkaaksi. 

Joka kaupungissa työskentelee tätä varten oma taidokas stailaustiiminsä ja kohdekuvauksissa käytetään vain kaupunkien lahjakkaimpia asuntokuvaajia. Yrityksellä on myös omat kattavat kalustevarastonsa täynnä huonekaluja ja sisustustavaroita. Kaiken tämän Bo LKV tekee omalla riskillä ja jos asunto ei löytäisi ostajaa, mitään kuluja ei koidu asiakkaalle.

- Uskomme, että olemme parhaillaan näyttämässä suuntaa siitä, mihin välitysala on menossa ja asetamme alan uusia standardeja. Viiden vuoden päästä tulevat olemaan harvassa ne toimijat, jotka esittelevät asuntoja tekemättä niille mitään stailausta ja vielä heikkolaatuisilla valokuvilla, kertoo Sirena Kiviranta, yksi Bo LKV:n perustajista.

Bo LKV on kasvanut ennätyksellisen nopeasti ja vasta vuoden 2015 alussa aloittanut yritys on jo nyt vahvasti edustettuna 150 hengen voimin Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Turussa ja Oulussa. Viime vuonna yrityksen liikevaihto kasvoi 3,4 miljoonasta noin 7 miljoonaan euroon ja tänä vuonna liikevaihto on kasvamassa tavoitteet ylittäen 15 miljoonaan euroon, jolloin yritys nousee jo valtakunnallisesti Suomen viiden suurimman välitysketjun joukkoon. Bo LKV huomioitiin kesällä Vuoden Kasvuyritys 2018 -palkinnolla.

Erottuvan välityskonseptin lisäksi yrityksen kasvua on siivittänyt perinteisiä välitysliikkeitä aktiivisempi läsnäolo sosiaalisessa mediassa sekä kärkikastiin kuuluneiden kiinteistönvälittäjien siirtyminen Bo LKV:n riveihin. Uudenlainen tapa toimia on herättänyt välittäjien kiinnostuksen ja yrityksen riveihin on liittynyt kaupunkien parhaimpia huippuvälittäjiä. Monet heistä ovat olleet aikaisempien työpaikkojensa myyntitilastojen kärjessä. 

Tämän vuoden helmikuussa Bo LKV:n laatuun panostava konsepti palkittiin ja sille myönnettiin Design from Finland -tunnus kaikkien aikojen ensimmäisenä kiinteistönvälitysalan yrityksenä. Bo LKV on myös Avainlippu-yritys, jonka omistuspohja on 100%:sti suomalainen, mikä on isojen kiinteistönvälitysketjujen osalta poikkeuksellista.

« Takaisin