« Takaisin

Morrison ja Trautman Nokian Tyres IRONMAN 70.3 Finlandin voittoon


Matt Trautman saapumassa pyöräilyosuudelta maaliin. Jalkineet on riisuttu jo valmiiksi jaloista ja kohta alkaa juoksulenkki Vesijärven rannassa. Kuvat: Unto Rönkkönen

Lahdessa lauantaina järjestetyn Suomen ensimmäisen IRONMAN-kilpailun voitot menivät Iso-Britanniaan ja Etelä-Afrikkaan. Kimberley Morrison voitti naisten sarjan ajalla 4.21.53 ja lähes viiden minuutin erolla Suomen Minna Koistiseen (4.26.50). Kolmanneksi sijoittunut Ruotsin Camilla Lindholm Borg (4.32:30) jäi Koistisesta lähes kuusi minuuttia.

Miesten sarjassa erot olivat lähes yhtä selvät. Matt Trautman voitti ajalla 3.54.35. Toiseksi sijoittui Manuel Kueng (3.57.46) ja kolmanneksi Christian Kramer 3.58.42. Paras suomalainen oli ammattilaisuransa viimeisessä kilpailussa neljänneksi sijoittunut Darby Thomas (4.03.34).

Kilpailunjohtaja Tiina Boman kertoi tapahtuman sujuneen mallikkaasti.

- Paras palaute on tullut kilpailijoilta, joiden mukaan tapahtuma ylitti odotukset. Järjestelyiden puolesta kaikki sujui hyvin ja kun taivaalle saatiin vielä kilpailijoille luvattu keskiyön aurinkokin, oli Suomen ensimmäisen IRONMAN-kilpailun huipennus sanoinkuvaamattoman upea.

Tulokset: www.finnresults.fi/im-2018


Toiseksi tullut Manuel Künig viimeisellä etapilla. Runsas 20 kilometriä ja ollaan maalissa.


Maaliin saavuttaessa Manuel Künig keräsi "läpsyjä" yleisöltä.

Kolmantena maaliin tullut Christian Kramer kiertämässä kaunista Pikku-Vesijärveä.


Tuhansien uimareiden letka lähestymässä starttipaikkaa.


Uinnilta tultiin maaliin Sibeliustalon edustalle.

« Takaisin